Gebelikte yoğun kanama

altgenc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
14
2
1
27
Merhaba 8 İnci haftamdayım neredeyse 6 haftadır siyaha yakın lekeleniyorum bir kaç kez kırmızı taze kan geldi. Doktorum sıkıntı olmadığını söylüyor. Progestanı fitil olarak kullanıyorum. Bebegın sağlıksal sorunu olmasından korkuyorum. Bu konuda tecrübesi olan varmı ?

Merhaba 8 İnci haftamdayım neredeyse 6 haftadır siyaha yakın lekeleniyorum bir kaç kez kırmızı taze kan geldi. Doktorum sıkıntı olmadığını söylüyor. Progestanı fitil olarak kullanıyorum. Bebegın sağlıksal sorunu olmasından korkuyorum. Bu konuda tecrübesi olan varmı ?
Kanama alanı varmı ? Kalp atışı duyuldu mu

10 gün önce kontrole gittiğimde kanama alanı yoktu hersey yolunda kese gelişmiş 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi cumartesi günü tekrar gideceğim.
Bence cumartesiyi bekleme acil müdahale edilmesi gereken bi konu varsa iğne vs işe desteklenir

10 gün önce kontrole gittiğimde kanama alanı yoktu hersey yolunda kese gelişmiş 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi cumartesi günü tekrar gideceğim.
15 gün beklemeyin yarın doktora gözükün mümkünse tek doktorla kalmayın on gün önce gitmişsiniz düşükte başlamış olabilir önlenebilir durumda olabilir

Bence cumartesiyi bekleme acil müdahale edilmesi gereken bi konu varsa iğne vs işe destekle

15 gün beklemeyin yarın doktora gözükün mümkünse tek doktorla kalmayın on gün önce gitmişsiniz düşükte başlamış olabilir önlenebilir durumda olabilir
Farklı bir doktora da gittim bana herseyın normal olduğunu söyledi herkesın gebeliği farklı denildi

Farklı bir doktora da gittim bana herseyın normal olduğunu söyledi herkesın gebeliği farklı denildi
Kanama leke gebelikte hiç bir şekilde normal değildir sebepsiz kanama olmaz sebebi bulunamayan olur o yüzden bir perinatolog bulun bence riskli gebelik uzmanı

Doktorumla bu konuda çok iletişim halinde oldum. Kan değerlerime bakıldı akıntılarımın fotoğrafını gonderdım ama yarın tekrar rahatsız edip iletişime geçicem dediğiniz gibi cumartesıye daha var

Back
X