Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende koyu olmasa da açık pembe kanamalar oldu ve bana da progestan verdi canım ilk haftalarda ekstra bişey olmadığı sürece normal karşılıyorlarmış kalp atışını kaçta duydun bu arada ? Duysun mu?Merhaba 8 İnci haftamdayım neredeyse 6 haftadır siyaha yakın lekeleniyorum bir kaç kez kırmızı taze kan geldi. Doktorum sıkıntı olmadığını söylüyor. Progestanı fitil olarak kullanıyorum. Bebegın sağlıksal sorunu olmasından korkuyorum. Bu konuda tecrübesi olan varmı ?
Benı biraz rahatlattınız başkalarında olduğunu bilmek bu durumu Benım için normalleştiriyor. 10 gün önce kontrolüm vardı 15 gün sonra gel dedi haftasonu kalp atışı için gideceğim sizin doğumun gerçekleştimiBende koyu olmasa da açık pembe kanamalar oldu ve bana da progestan verdi canım ilk haftalarda ekstra bişey olmadığı sürece normal karşılıyorlarmış kalp atışını kaçta duydun bu arada ? Duysun mu?
Hayır bende senin gibi daha yeni hamileyimBenı biraz rahatlattınız başkalarında olduğunu bilmek bu durumu Benım için normalleştiriyor. 10 gün önce kontrolüm vardı 15 gün sonra gel dedi haftasonu kalp atışı için gideceğim sizin doğumun gerçekleştimi
Ben tüp bebek ile hamile kaldım yaklaşık 3 ay kalamam oldu kırmızı . Progestan iğne kullandım kalamam oldukça 3 aydan sonra tamamen kesildi oğlum şu an 4 yaşında çok şükürMerhaba 8 İnci haftamdayım neredeyse 6 haftadır siyaha yakın lekeleniyorum bir kaç kez kırmızı taze kan geldi. Doktorum sıkıntı olmadığını söylüyor. Progestanı fitil olarak kullanıyorum. Bebegın sağlıksal sorunu olmasından korkuyorum. Bu konuda tecrübesi olan varmı ?
Şuan yoğun bir kanamam yok kahverengı bir kaç damla bazı günler ped doluyor ama parça gelmıyor doktorum korkma artık geceleri hastane dolaşma diye kızdıBenim bildiğin Regl gibi kanamam oldu geçen hafta 2 kez 4 gün arayla ve nerdeyse 4 cm boyutunda top gibi pıhtı düşürdüm bebek sandım kan gölü oldu her yer ama Allaha şükürler olsun bebekte bişey yoktu. Rahim ağzım kanıyormuş. Kanama alanın var mıydı gittin mi doktora ?
benim şuan kanamam nerdeyse bitti korkma sadece kanaman olduğunda direkt acile git evde bekleme bitecek diye
Teşekkür ederim beni rahatlattınızöncelikle geçmiş olsunben tüp bebekle 12.haftamdayım. 5. 6. ve 8. haftamda kanamalarım oldu. 8.haftamdaki bildiğin parça parça ve düşük gibiydi. ilk kanamam olduğunda deli gibi bu sitede dolandım Allahım nolur benim gibi olan birilerini bulayım içim rahatlasın dedim. ama adam akıllı hiçbir şey bulamadım. o yüzden ben sizi ve aynı durumu yaşanları rahatlatmak için yazıyorum. ilk haftalarda yaşanan bu tarz kanamalar sebebi bilinmiyor ve özellikle tüp bebek gebelerinde çok rastlanılan bir durummuş. bende kanamalardan sonra kanama alanları kaldığı da oldu. ama gün geçtikçe küçülüyor progestanla. her kanamadan sonra kalçadan progestan iğne yaptırdım. haftalarca kahverengi lekelenmelerim devam etti. çok stresli geçti benim haftalarım. ama bu şekilde doğuma kadar kanaması olan bir sürü gebe varmış ve bebişleri sağlıklı doğmuş. stres yapmayın dememin bi anlamı varmı bilmiyorum ama ben her kanamada hüngür hüngür ağladım günlerce. doktorum ‘ne gerek vardı bu kadar strese’ dedi. inşallah gebeliğimizin bundan sonrası daha rahat geçer bizim için
hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi![]()
Merhaba 8 İnci haftamdayım neredeyse 6 haftadır siyaha yakın lekeleniyorum bir kaç kez kırmızı taze kan geldi. Doktorum sıkıntı olmadığını söylüyor. Progestanı fitil olarak kullanıyorum. Bebegın sağlıksal sorunu olmasından korkuyorum. Bu konuda tecrübesi olan varmı ?
Teşekkür ederim Allah razı olsun içim rahatladıBenim 16 haftaya kadar kanamalı ve hastanede yatışlı geçti hemen hemen iki üç günde olur hastanede bı hafta on gün yatar çıkardım hatta en sonki kanamam parça gelmisti ve çok büyüktü tamam dedim bu sefer bitti ve çok şükür ki oğlum şuan yanımdastres olmayın lütfen belkide bebeğin eşide aşağıda olabilir ondandır benim öyleydi artı hep kanama alanı vardı. ilaçlarının saatini dahi kaçırma saat ayarla kendine bol bol su iç asla kabız olayacagin şeyler tüketme afedersin münasebet olmasin ağır is yapma çok fazla ayakte durma inşaAllah sağlıkla minigimi kucağına almayı nasip etsin Rabbim
![]()