- Konu Sahibi mmuhasebeci
-
Arkadaşlar merhaba,
Sabahtan beri canım çok sıkkın, sürekli ağlıyorum. Dün yapılan şeker yüklemesinin sonucu 201 çıktı ve bu değer çok yüksekmiş. Benimle aynı durumda olan var mı? Bir diyet listesi verildi ve her gün kendi kendime tokluk ve açlık şekerimi ölçmem gerekiyor. Umarım düzene girer ve insüline ihtiyaç kalmaz. Bebeğime bir şey olmasından çok korkuyorum. Dertlerin biri bitmeden diğeri başlıyor gerçekten de anneliğin ne kadar zor olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum
Arkadaşlar merhaba,
Sabahtan beri canım çok sıkkın, sürekli ağlıyorum. Dün yapılan şeker yüklemesinin sonucu 201 çıktı ve bu değer çok yüksekmiş. Benimle aynı durumda olan var mı? Bir diyet listesi verildi ve her gün kendi kendime tokluk ve açlık şekerimi ölçmem gerekiyor. Umarım düzene girer ve insüline ihtiyaç kalmaz. Bebeğime bir şey olmasından çok korkuyorum. Dertlerin biri bitmeden diğeri başlıyor gerçekten de anneliğin ne kadar zor olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar merhaba,
benim 50qr lık yüklememin sonucu 175 çıkınca doktor bi de 100qr lık yükleme istedi.
hamileliğimin en kötü ve en zor qünüydü.saat 3' e kadar aç kaldım ve 4 tüp kan alındı.delik deşiğim.
bakalım 100 qr' lık yüklemenin sonucu umarım iyi çıkar.:18:
canım benim de 50 grlık sonucum 158 çıkmıştı.. 100 mglık normal çıktı stres yapma sıkıntı olacağını sanmam..
Ben de 24. Haftami doldurdum gebelik sekerimi olcturmek icin saglik ocAğını gittim. Cok ac degildim once iki tüp kan aldılar sonra 50gr seker yüklemesi yaptılar.
1saat sonra 206
2saat sonra 98 cikti. Doktor da ebede şaşırdı. kendi doktorumu aradim yarin sabah dahiliyeye git dedi.
Arkadaş lar sizce neden böyle olmus olabilir yanlış ölçüm olabilir mi yarin tekrar yükleme yaparlar mi acaba
Umarım mesajımı görürsünüz. 7 haftalıkken açlık kan şekeriniz nasıldı acaba? 7 haftadan önce glukoz ölçümü yaptırmış mıydınız?canım üzme kendini benimde şeker yükleme sonucum 241 çıkmıştı.gebelik önceside insülin direncim yüksek olduğu için bana 7 haftalıkken yükleme yapıldı o zamanda beri evde bende kendim açlık tokluk şekerimi takip ediyorum.diyet ve yürüyüş yapıyorum çok dikkat ediyorum biraz yüksek çıkınca yürüyüşü arttıyorum hemen düşüyor şuan 27 haftalık oldum allaha şükür bebeğin kilosuda gebelik haftasıyla uyumuda normal çıkıyor.insüline başladan bu haftaya kadar getirdim. şimdi kadın doğumcum 28 haftalık olunca hastaneye yatırıp 2 gün şekerimi günde 10 kez ölçüm yapıp kendileri takip edeceklermiş evde kendi yaptığım ölçümlerde kaçaklar olabiliyor hemde çok erken dönemde yükleme yapılmış tekrar kontrol edelim dedi.kendimde diyet ve yürüyüş yaptığım için olsa gerek çok kilolu hamile kalmama rağmen 3 kilo aldım ama maşallah bebeğin kilosuna normal diyor doktorum.sende hiç korkup ağlayıp kendini strese sokma bu durumda yalnız olmadığımızı unutma ve bu durum kotrol altında olmazsak ve dikkat etmezsek tehlike yaratıyormuş onun için üzme kendini bebeğinde sende allaha emnanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?