M mdndnsmn Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2025 2 1 1 28 17 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mdndnsmn #1 35. haftadayım ve gebeliğin başımdan beri Prilam ve Zofer 8 mg kullanıyorum. İlaçlardan herhangi birini bıraktığım an kusmalarım olduğu için hala devam ediyorum. Benim gibi gebelik boyunca Zofer kullanan var mı bebeğim için çok endişeleniyorum.
35. haftadayım ve gebeliğin başımdan beri Prilam ve Zofer 8 mg kullanıyorum. İlaçlardan herhangi birini bıraktığım an kusmalarım olduğu için hala devam ediyorum. Benim gibi gebelik boyunca Zofer kullanan var mı bebeğim için çok endişeleniyorum.
spongeboob Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2025 71 36 3 29 17 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mdndnsmn #2 valla ben 14. haftadayim ikisinide kullaniyorum yoksa hayatim zehir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
M mdndnsmn Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2025 2 1 1 28 17 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mdndnsmn #3 spongeboob .!.: valla ben 14. haftadayim ikisinide kullaniyorum yoksa hayatim zehir Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıkla kucağınıza alırsınız Olumlu oy 0 Olumsuz oy
spongeboob .!.: valla ben 14. haftadayim ikisinide kullaniyorum yoksa hayatim zehir Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıkla kucağınıza alırsınız