Gebelikte

ferhankprn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba
7+2 haftalık gebeyim düşük riskim varmış 2 tane doktora gittim sağlıksız gebelik dediler kesem büyümüyormuş bugün gittim 8 mm dediler kahverengi akıntım geliyor arada bi pıhtı şeklinde geliyor benim gibi aynı durumu yaşayan oldu mu acaba bilgi verir misiniz kalp atışları duyuldu ama çok hafif bir şekilde

Aynısını yaşadım 13 haftalık malesef kalbi durdu inşallah seninki öyle olmasın kuzum 🤲💐dua et yapabilecek herşeyi eminim sende doktorunsa yapıyordur olacak önüne gecemeyince bende teslim oldum Rabbime o benden iyisini biliyordu eminim buna

İ
Aynısını yaşadım 13 haftalık malesef kalbi durdu inşallah seninki öyle olmasın kuzum 🤲💐dua et yapabilecek herşeyi eminim sende doktorunsa yapıyordur olacak önüne gecemeyince bende teslim oldum Rabbime o benden iyisini biliyordu eminim buni
Aynısını yaşadım 13 haftalık malesef kalbi durdu inşallah seninki öyle olmasın kuzum 🤲💐dua et yapabilecek herşeyi eminim sende doktorunsa yapıyordur olacak önüne gecemeyince bende teslim oldum Rabbime o benden iyisini biliyordu eminim buna
inşallah çok zor bir durum gerçekten verende Allah alanda Allah dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok rabbim seninde inşallah kucağını en yakın zamanda doldursun 😔

Back