Gebeliğe Hazırlık Gebelikteki mide bulantısı nasıl olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
Ya hanımlar benim iki gündür yemek yiyince aşırı derecede midem bulanıyor. Oruç tutuyorum sabah iyiyim yemekten sonra bir bulantı başlıyor yemek görmeye hatta düşünmeye bile katlanamıyorum yediğim yemeklerden tiksiniyorum bidaha o yemeği yemek istemiyorum falan hamilelikte ki bulantılar nasıl oluyor bu hamilelik bulantısı olabilir mi acaba

Ben de kiler ac tok gece gündüz farketmeksizin dünyam burnumdan gelecek şekilde bir bulantı idi. Ağlıyordum ağzım lağım gibi kokuyordu kendime ve mutfak da öyle. Lezzet tat gitmişti.

Sabah uyanınca olur, gün boyu devam eder, sudan bile mideniz bulanabilir.

Yemeklerden tiksinme konusu normal zamanlarda da olabilir.

Hamilelikteki genel olarak kokusu olan olmayan her şeyden tiksinmek. Dünyaya karşı bir tiksinti yani, anlatabiliyor muyum?

Ben deneyimlemedim ama gozlemlerim boyle.

2 gün süren bulantım oldu oda şu şekilde..Yemeği yiyordum ardından bulantım başlıyordu sabaha kadar yemek ağır geldi diye düşündüm sonraki gün yeniden yediğimde yine aynı şey oldu yine ağır geldi diye düşündüm..Benim bulantım yumurtlamadan sonraki 6 ve 7 ncı günlerde oldu sonra bidaha olmadı...15.nci günümde gebe olduğumu öğrendim.. Şuan sadece şampuan, duş jeli, parfüm bunlara karşı bı tiksinme var, kokuları farklı geliyor ama kusturacak gibi değil..

Anaaaaa sen hamile misin vallaha şimdi gördüm tebrik ederimmm canımmm burası yeri değildi ama duramadimm yazmadan...

Sen dün yazdığında imzan var mıydı ben görmedim vallaha..

6. Haftadan sonra bhcg hormonu on binlere yüz binlere ciktigindaki bulantı çok daha farklı yumurtlama dönemindeki bulantı denk gelmiştir hamilelik bulantısı apayrı birşey.

Anaaaaa sen hamile misin vallaha şimdi gördüm tebrik ederimmm canımmm burası yeri değildi ama duramadimm yazmadan...

Sen dün yazdığında imzan var mıydı ben görmedim vallaha..
Hamileyim kuzum salı günü kese görmeye gidicez Allah'ın izniyle ajskdkfkfkk olur öyle şeyler

Aynısını yaşıyorum yemek ağır geldi dedim bugün yine aynı şekilde oldu. Benimde ilişkiden bir hafta sonra oldu. İnşallah hamişimdir

Sabah bulantısı yaşamadım. Bir şey yedikten sonra oluyordu bazen de akşam yemeğinden sonra sabaha kadar oluyordu. Aşırı bulantı olmadı zaten bende. Böyle bi aşırı doymuşluk hissi, aşırı yağlı yemişim de ağzımdan çıkıverecek gibi. Bilmem anltabildim mi

Ne zaman başladı bulantılarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…