- 13 Mart 2023
- 3.427
- 6.887
- 88
- 24
- Konu Sahibi alllahvargamyok
kac haftalik sizinkiBulantılarım bir gün yoğun bir gün değil göğüsü bir gün şiş acılı diğer gün farklıkoku hassasiyetim de yok bence. İnş yavrularımız mutludur içerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kac haftalik sizinkiBulantılarım bir gün yoğun bir gün değil göğüsü bir gün şiş acılı diğer gün farklıkoku hassasiyetim de yok bence. İnş yavrularımız mutludur içerde
6ya gircez ama diğer gebeliğim böyle değildi ondan bulantım sabahtan akşama aynı oranda devam ederdi kusturmadı ama o bulantı hissi hep olurdu. Kasık ağrım oluyordu bir de. Bu hamilelikte olmayınca neden acaba diyor insan. Bulantım şu an yine var hafiften ama çok değil meme hassasiyeti de ilk öğrendiğim an çoook kötüydü mesela şimdi hafifledi. Sizin kaç haftalıkkac haftalik sizinki
benimki 14 haftalik cnm ilk gebelik tup bebek benimki6ya gircez ama diğer gebeliğim böyle değildi ondan bulantım sabahtan akşama aynı oranda devam ederdi kusturmadı ama o bulantı hissi hep olurdu. Kasık ağrım oluyordu bir de. Bu hamilelikte olmayınca neden acaba diyor insan. Bulantım şu an yine var hafiften ama çok değil meme hassasiyeti de ilk öğrendiğim an çoook kötüydü mesela şimdi hafifledi. Sizin kaç haftalık
Ooo sen büyütmüşsün ya huubenimki 14 haftalik cnm ilk gebelik tup bebek benimki
Meraba dusuk kacinci haftada olmustu ve doktor sebep olarak ne soylemistiKalan embriyolar tekrar tranfer oldu evet ilki düşük olmuştu central cyrpus hospitelde
saol cnm tesekkur ederim 31 ekim randevum var cinsiyet ogrencemOoo sen büyütmüşsün ya huumaşallah canım Allah tamamına erdirsin
![]()
sende saglicakla alirsin insallah kucaginaOoo sen büyütmüşsün ya huumaşallah canım Allah tamamına erdirsin
![]()
saol cnm tesekkur ederim 31 ekim randevum var cinsiyet ogrencem![]()
aaa inşallah gönlünden varsa geçen cinsiyet Rabbim seni onla müjdelesinsende saglicakla alirsin insallah kucagina
cok bekledim ben onemli olan saglik cnm hayirlisi olsun insallahaaa inşallah gönlünden varsa geçen cinsiyet Rabbim seni onla müjdelesinamin canim İnşallah
![]()
Merhaba 5+3 de oldu sebep kalbin atmaması durmasıMeraba dusuk kacinci haftada olmustu ve doktor sebep olarak ne soylemisti
Sağlıklı sıhhatli al yavrucugunu kucağına canım. Allah seninle olsuncok bekledim ben onemli olan saglik cnm hayirlisi olsun insallah
evet çok azaldı sadece sabahları vuruyor geçiyor okadar. Herkesin bünyesi bir değil tabi belki senin daha kısa sürer belki daha uzun :) Çok şiddetli olursa ilaç yazdır doktorunaAzalmışmı sizinki şimdi önceye göre benimde bugün daha iyi gbi ama değişiyor![]()
INsallah bu sefer saglik sihhatle bebegine kavusursunMerhaba 5+3 de oldu sebep kalbin atmaması durması
Amin inşallah hepimiz kavuşuruzINsallah bu sefer saglik sihhatle bebegine kavusursun![]()
İnşallah kuzum benim hep dinlenmeli geçtiği için zamanda geçmiyor bulantı olmasin istiyorumevet çok azaldı sadece sabahları vuruyor geçiyor okadar. Herkesin bünyesi bir değil tabi belki senin daha kısa sürer belki daha uzun :) Çok şiddetli olursa ilaç yazdır doktoruna