Slm Arkadaslar.gebelikten önce Folik Asit Ilaç Kullanan Varmi.gebe Kalindiginda Ne Gibi Yararlari Var Neye Yariyor Yani.birde Hangisini Kullandiniz.ne Kadar Zaman Kullandiniz.o Hapi Içerken Hamile Kalinirsa Bi Zarari Olurmu.birde Mesela Ben şimdi Baslasam 3 Ay Içsem Ama 1 Sene Sonra Hamile Kalsam Yine Tesiri Olurmu...
Duru Merhaba;
Folic asit vitamin hiçbir zararı yok. Bebek gelişimi için çok yararlı olduğunu biliyorum.
FOLIC PLUS eczaneden alabilirsin. Sana yardımcı olması açısından aşağıdaki linki gönderiyorum.Bilgi alabilirsin.
http://www.ntvmsnbc.com/news/279970.asp
Hamilelik planlayan ve hamile olan kadınlarda fetusun nöral tüp defektlerinin önlenmesi amacıyla kullanılır. Hamilelikten önce kullanılması çok önemlidir.gebe kalmadan en az 3 ay önce kullanılan folic asit gebeliğinde ilk 3 ayında kullanılması çok önemli.gebeliğin 3. ayından sonra farklı vitaminlere geçilir(elevit..vb)
piyasada 2 çeşit folic asit vardır.
folic plus :içerisinde atrıca demir ve d vitamini de bulunur.günde 3 adet yemekten sonra kullanılması uygundur.
folibol:sadece folic asit içerir.günde 1 adet tüketilir.
3-5 ay içinde gebelik planlıyan herkez güvenle bu vitaminlerden birine başlayabilir.1 yıl da tüketseniz hiçbir zararı olmaz.
tamam sayın uzman doktorum siz öyle diyorsanız öyledir.a.s.
Gebelikte bildiğim kadarıyla öğürmeleri arttıryor.
Ama şişmanlatmıyor dimi bende içiim şişmanlatmıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?