Aile Planlaması Gebelikten korunmak icin bitkisel yöntemler..

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Cimcime cimcime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2018
12
1
36
Kizlar acil yardim..
Gebelikten korunmak icin bildiginiz bitkisel bir yontem var mi?Dogum kontrol hapi vs. Kullanmak istemyrum neticede cok zarari var.Cinsel iliskiden sonra hamileligi onleyici önerileriniz veya deneyenleriniz varsa lutfen yardiminizi bekliyorum.birde hibiskus cayi varmis dogum kontrol icin kullanlar var mi aranizda..?

Kizlar acil yardim..
Gebelikten korunmak icin bildiginiz bitkisel bir yontem var mi?Dogum kontrol hapi vs. Kullanmak istemyrum neticede cok zarari var.Cinsel iliskiden sonra hamileligi onleyici önerileriniz veya deneyenleriniz varsa lutfen yardiminizi bekliyorum.birde hibiskus cayi varmis dogum kontrol icin kullanlar var mi aranizda..?
ciddi mi o çayı ben de içiyorum ama sevdığım için saçma geldi bana takıpteyim

Kulaktan dolma biseyler cogumuz duyuyoruz da sagliniza etkisi ya o korktugunuz haplardan daha kotu olursa? En azindan onlar testten geciriliyor. Boyle kulaktan dolma seyleri yapacak misiniz gercekten? Hem de duzenli dogum kontrol yontemi olarak!

Arkadaslar biraz arastirdim bir cok bitkisel yontem var fakat guvenipte uygulayamiyor insan.iliskiden sonra kuru incir diye onerenlerde var

Ya nıye illa bitkisel.. Gozumde suan da kapı kolunu tutunca ıslak mendille elini silen bıri canlandı. Organik mi beslenıyorsunuz ?

Utanilcak ne var bunda anlamadgim.cok daha utanilcak yuz kizartilcak konular acanda var .madem istedgmz konuyu acamiycaksak ne diye var kadinlar kulubu

İstediğimiz konuyu acamıyoruz ki zaten mesela din siyaset ayıplı konular hacı hoca bunlar yasak. Gonul ister ki acalım ama actırmıyolar.

Utanilcak ne var bunda anlamadgim.cok daha utanilcak yuz kizartilcak konular acanda var .madem istedgmz konuyu acamiycaksak ne diye var kadinlar kulubu
Korunmanın bitkisel yöntemi olsa eskiden Kadınlar pıtır pıtır doğurup gencecik yaşta çökmezlerdi değil mi. Vücudunuza hormon sokmamayı düşünecek kadar bilinçliyseniz prezervatif denen yöntemi de duymuşsunuzdur hala çayla otla korunmak mümkün mü diye soruyorsunuz utanç verici olan bu.

Rahatsizliklarimdan dolayi dogum kontrol ilaclarini kullanamiyorum.esim de korunmayi istemiyor.o yuzden mecburen bunlara basvuruyor insan

Hadi sizin rahatsızlık var esınız neden korunmak istemiyor keyfi için. En sinir oldugum ınsan tipi.. Keyfimden ödün vermem hatun hormonları depolasın cinsinden biri daha..

Back
X