Aile Planlaması Gebelikten korunmak icin bitkisel yöntemler..

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Korunmanın bitkisel yöntemi olsa eskiden Kadınlar pıtır pıtır doğurup gencecik yaşta çökmezlerdi değil mi. Vücudunuza hormon sokmamayı düşünecek kadar bilinçliyseniz prezervatif denen yöntemi de duymuşsunuzdur hala çayla otla korunmak mümkün mü diye soruyorsunuz utanç verici olan bu.
Anlamaniz kit mi sizin?prezervatif yontemini ben kullanacak degilim esim istemiyor.bu durumda ne yapabilirim.insan caresiz kaldgi zaman herseye basvurabiliyor bu konuyu senin gbileri bilir bilmez yorum yapsin diye acmadim.bilgisi olan yazsin diye actim.bi arastir istersen eskiden kadinlar boyle seylere basvuruyor muymus?

Gerçekten merak ettiğimden soruyorum.
Adetin 2 gün geçince "aa ben hibuskus çayımı içmiştim, hamilelik olamaz bu başka bir şeydir" diyebilecek misin gönül rahatlığıyla?

Anlamaniz kit mi sizin?prezervatif yontemini ben kullanacak degilim esim istemiyor.bu durumda ne yapabilirim.insan caresiz kaldgi zaman herseye basvurabiliyor bu konuyu senin gbileri bilir bilmez yorum yapsin diye acmadim.bilgisi olan yazsin diye actim.bi arastir istersen eskiden kadinlar boyle seylere basvuruyor muymus?

Ama kadınlar için de kondom var kullanması bıraz zor ama işe yarıyor ve koruyor.

Iyi de kimseye anlaman kıt mı diye yazamazsınız.
Eskiden böyle şeylere basvuruldugunu hiç duymadım.
Ee olmuşsa da belli ki çok ise yarar bir yöntem olmamis eski kadınların 13-15 er adet çocuk dogurduklarini düşünürsek.

Adama söyle taksın o prezervatifi. Takmayacaksa da dönsün arkasını yatsın. Oh ne ala memleket ya. Kendi keyfini bozmaz ama kadın bir şekilde hallediversin işte. Yok ya ? Hanfendi yıl olmuş 2018! Bitkisel karışımlarla doğum kontrolden bahsediyorsunuz. Doğum kontrol hapları bile hiçbir zaman %100 garanti vermeyip %1 ihtimal her zaman vardır derken bu neyin kafası ??????

Siz bi kendinize gelin üslubunuza dikkat edin eşinize yapamadığınız atarı bana atmayın hanımefendi. Ben sizin çağdışı araştırmanıza da mani olmayayım ileride korunuyorken hamile kaldım kızlar konunuzda görüşürüz

Gerçekten merak ettiğimden soruyorum.
Adetin 2 gün geçince "aa ben hibuskus çayımı içmiştim, hamilelik olamaz bu başka bir şeydir" diyebilecek misin gönül rahatlığıyla?
Illaki diyemem.Fakat bitkilerin etkisi kucumsenmiycek kadar buyuk.eskiden ilaclar yoktu gunumuzdeki gibi insanlar bitkilerle tedavi oluyordu.benim sadece merak ettigim su deneyen uygulayan emin olan kisiler var mi

Siz bi kendinize gelin üslubunuza dikkat edin eşinize yapamadığınız atarı bana atmayın hanımefendi. Ben sizin çağdışı araştırmanıza da mani olmayayım ileride korunuyorken hamile kaldım kızlar konunuzda görüşürüz
Once bi sen kendi uslubuna bak istersen.madem cagdisi konuysa neden dahil oluyosun ki laf kalabaligi yapma cekil aradan..

Illaki diyemem.Fakat bitkilerin etkisi kucumsenmiycek kadar buyuk.eskiden ilaclar yoktu gunumuzdeki gibi insanlar bitkilerle tedavi oluyordu.benim sadece merak ettigim su deneyen uygulayan emin olan kisiler var mi
Burada çıkıp cahilin biri dese ki melisa otuyla ısırgan otunu 73 dereceye ısıtıp karabiberi ekliyorum 25 dereceye düştüğünde içine bir tutam maydonoz koyup en son da bal katıp içiyorum işte o zaman asssssla gerek kalmıyor başka bir şeye dese. Yapacaksınız öyle mi? O ne özgüven o?

Burada çıkıp cahilin biri dese ki melisa otuyla ısırgan otunu 73 dereceye ısıtıp karabiberi ekliyorum 25 dereceye düştüğünde içine bir tutam maydonoz koyup en son da bal katıp içiyorum işte o zaman asssssla gerek kalmıyor başka bir şeye dese. Yapacaksınız öyle mi? O ne özgüven o?

Muhtemelen

Adama söyle taksın o prezervatifi. Takmayacaksa da dönsün arkasını yatsın. Oh ne ala memleket ya. Kendi keyfini bozmaz ama kadın bir şekilde hallediversin işte. Yok ya ? Hanfendi yıl olmuş 2018! Bitkisel karışımlarla doğum kontrolden bahsediyorsunuz. Doğum kontrol hapları bile hiçbir zaman %100 garanti vermeyip %1 ihtimal her zaman vardır derken bu neyin kafası ??????
Bitkisel karisimlarla kanserden bir cok buyuk hastaliklari yenen insanlar var.neden bu kadar kücumsuyosunuz bitkileri.ilaclarin verdgi zararlar cok mu iyi sanki bi tarafi yaparken diger tarafi bozuyor

Bitkisel karisimlarla kanserden bir cok buyuk hastaliklari yenen insanlar var.neden bu kadar kücumsuyosunuz bitkileri.ilaclarin verdgi zararlar cok mu iyi sanki bi tarafi yaparken diger tarafi bozuyor
Tatlım ben hekimim zaten merak etme ilaçları senden çok daha iyi biliyorum. Doğru yerde doğru zamanda doğru miktarda kullanılan ilacın verdiği zarar, faydasının yanında önemsenmeyecek dozdadır.

Hesabı pasifleştirdiler sanırım:) böyle bir konu açılmış olduğuna hala inanamıyorum :)) açılmamış olsun bu bir rüya olsun ve sabah hepimiz unutmuş olarak uyanalım amin :)

Nasil insanlarsiniz ya cidden anlamadim.kizlar icin soruyorum erkekler dahil oluyo konuya.bilgisi olan varsa yazsin dedik.hekimim diye hava atan arkadaslar ibrahim saracoglu da profosör bosuna okumamistir heralde cikipta boyle bir bilgi verdgne gore ondan daha mi iyi biliyosunuz

Gerçekten ne salak insanlar var ya, size ne kızın ne yapacağından, kocasının tercihinden. Kız insan gibi profesör unvanı olan birinin önerdiği bitkiyi kullanıp etkisini gören olmuş mu diye sormuş, aptalca buluyorsanız aptalca yorumlarınızı da kendinize saklayın. İlla yapacam demiş sanki. Merak etmiş kullanıcı yorumlarını. Eskiden niye 10-15 tane doğuruyorlarmismis, o doguranlarin hepsinin hibiskusten haberi vardı hepsi birer bitki uzmanıydi çünkü...

Back
X