Gebelikten ne kadar önce alkol sıgarayı bıraktınız?

ben öğrenmeden bir kaç gün evvel bıraktım canım

yani bir aylık gibi bıraktım çünkü aşermeye başlamıştım aşırı şekilde şükür ki o zamandan beri de hala sigara midemi bulandırıyor ismine bile tahammül edemiyorum

fakat önceden planlanmış bir bebek beklentisi varsa en az 6 ay deniyor sengözlerimebaksanab

ben cok sükür hicbirzaman ne alkol nede sigara kullanmadim. Sevgili ögretmenim orta okulda tam ben sigaraya baslayacakken kadinlarin sadece hamilelikte degil, hamile kalmadan önce ictikeri sigaranin cocuga nekadar zararli oldugunu anlatmisti sagolsun. Onun icin sirf olacak bebegim icin hic baslamadim.

ben sanırım bi 9 yıldır sigara kullanıcıydım..Hamileliğe karar verdiğimizde eşimle çok uğraştık ama bırakamadım..Fakat öğrenir öğrenmez bıraktım.Bulantıların da yadsınamaz katkıları oldu..Eşim içse bie kokusunu alıyorum şu anda ve çok fena geliyor..Çok şaşkınım ama iyi bir vesile oldu..ınş. bırakmakta geç kalmamışımdır..

Teşekürler cevaplarınız için, umarım sende geç kalmamışsındır katharsis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…