Gebelikten önce cinsiyet belirleme

5 haziran adet gunumdu 11 haziranda bitti.
14 haziran 16 haziran ve 18 hazirani degerlendirdik yani adetinin 10. Günü 12. Günü ve 14. Gününü degerlendirdik. 14. Günü yumurtlama gunumdu. Kizin olacak hayirlisiyla. Bende bahsettiğini olayi duymuştum ama bu isler nasip kismet isi Rabbim neyi dilerse onu verir.
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle büyütürsün bebeğini

Canım benim kadının bana söylediği ilk birliktelik adet bittikten 5 gün sonra ozamana dek beraberlik yok yaşlı teyze söylemişti söylediklerinin oğlu olmuş ben denemedim iki kızım var onun için teyze anlatmıştı 10 yılı geçmiştir soyleyeli
Hımmm yani yumurtlama gününe kadar ilişki yok yumurtlama günü oluyo sadece,

ben denedim bu ovulasyona yakin olan i$i kiz olsun diye
iki ay denedim olmadi bende basliycam bunun gunune bilmemnesine dedim gunune sayisina bakamdan iki gun bir degerlendirdim o ay hamile kaldim oglum oldu:))

ben denedim bu ovulasyona yakin olan i$i kiz olsun diye
iki ay denedim olmadi bende basliycam bunun gunune bilmemnesine dedim gunune sayisina bakamdan iki gun bir degerlendirdim o ay hamile kaldim oglum oldu:))
Hadi ya:) sanırım en son ben de öyle yapıcam

arkadaşlar hamile kalmadan önce bebeğin cinsiyetini belirlemek için neler yaptınız veya bildiğiniz bilgiler var mı ? Paylaşımlarınızı bekliyorum
Kardeşimin arkadası karı koca kadın doğum dr.3 tane kızlarıvar.erkek çocuk cok istemisler ama olmadı dicem oki bukadar okuyorlar birsey yapılsa cinsiyet icin dr yapar. Ama birşey yapa biliriz .sadece dua Allahtan hayırlı evlat istersek kız evlat verir. Dua etmesinide bilmeliyiz hayırlısıyla kız evlat yada erkek evlat diye dua etmemiz gerek .ama olmadımi Allahtan gelene Elhamdulillah deyip tevekül edecez.Allah gönlundekini kucağına almayı nasib etsin saglıklı hayırlısıyla inş.

Kardeşimin arkadası karı koca kadın doğum dr.3 tane kızlarıvar.erkek çocuk cok istemisler ama olmadı dicem oki bukadar okuyorlar birsey yapılsa cinsiyet icin dr yapar. Ama birşey yapa biliriz .sadece dua Allahtan hayırlı evlat istersek kız evlat verir. Dua etmesinide bilmeliyiz hayırlısıyla kız evlat yada erkek evlat diye dua etmemiz gerek .ama olmadımi Allahtan gelene Elhamdulillah deyip tevekül edecez.Allah gönlundekini kucağına almayı nasib etsin saglıklı hayırlısıyla inş.
Çok teşekkür ederim bu mesaj içimi ferahlattı Allah razı olsun

Back
X