Gebelikten şüpheleniyorum

Mymoomm

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
118
51
18
Bazı belirtiler var size danışmak istedim
Ağız kuruluğu
İştah artışı
Halsizlik
Kasık ,bel sırt ağrısı
Göğüslerim dolgunlaştı
İdrarda değişik koku var
Kirpiklerim karışmaya başladı
Adetime 2 hafta var test yapsam çıkmaz diye yapmıyorum yumurtlama dönemindeyim zaten adet tarihime 2 hafta var daha

Son düzenleme:
Adete 2 hafta var demişsiniz testte zaten çıkmaz belirtilerde bu kadar erken olmaz zaten daha yeni yumurtlama tarihiniz geçmiştir çok zor şuan belirti olması.

Ağız kuruluğu
İştah artışı
Halsizlik
Kasık ,bel sırt ağrısı
Göğüslerim dolgunlaştı
İdrarda değişik koku var
Adetime 2 hafta var test yapsam çıkmaz diye yapmıyorum yumurtlama dönemindeyim zaten adet tarihime 2 hafta var daha
Konuyu açmaktaki amacınız ne, cidden cok merak ettim..

Ağız kuruluğu
İştah artışı
Halsizlik
Kasık ,bel sırt ağrısı
Göğüslerim dolgunlaştı
İdrarda değişik koku var
Yumurtlama dönemindeykende bu belirtiler olabiliyor kasık bel sırt ağrısı göğüste dolgunluk vs vs şayet hamilelik için çok erken belirtiler . Psikolojik belirti malesef

Yumurtalama dönemimde hiç ağrı çekmem farkına bile varmam ondan şüphe ettim

Yumurtalama dönemimde hiç ağrı çekmem farkına bile varmam ondan şüphe ettim hafiften mide yanması
Yumurtalama dönemimde hiç ağrı çekmem farkına bile varmam ondan şüphe ettim hafiften mide yanması
Konuyu açmaktaki amacınız ne, cidden cok merak ettim..
Kirpiklerin mi karışıyor? Kesin hamil

Ciddimisin yoksa dalgamı geçiyo
Ya daha yumurtlama oldu mu dollendi mi tutundu mu bunlar uzun sürer bir ilişkiden sonra keşke belirti baslasaydi
Adetim bitti 1 gün sonra ilişki oldu korunmasız 1hafta önce internette döllenmeden sonra 6 veya 10 gün belirtiler başlıyormuş

Ciddimisin yoksa dalgamı geçiyo

Adetim bitti 1 gün sonra ilişki oldu korunmasız 1hafta önce internette döllenmeden sonra 6 veya 10 gün belirtiler başlıyormuş
Sen o ilişki de döllenme olduğuna emin misin ki belirti arıyorsun kaç zamandır istiyorsunuz kaç yasindasiniz

Back
X