Aynı gün transfer olmuşuz benimde kan testi 28 i. Bende bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 3. Gün embriyosu benim. İdrar testi yapmış miydiniz?Kızlar iyi akşamlar 16 martta transfer oldum 5.gün emriyosu kaliteliydi doktor bana 28mart kan testi söyledi ama ben dayanamayıp dün kan testi yaptırdım 32 çıktı acaba 2gün sonra kaç çıkması gerekiyor ya da bu 32 geçerlimi
Ben evde 7güne kadar idrar testi yaptım silik çekilde ikinci çizgi çıktı sonra ben dayanamayıp gidip kan testi yaptırdıöAynı gün transfer olmuşuz benimde kan testi 28 i. Bende bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 3. Gün embriyosu benim. İdrar testi yapmış miydiniz?
Sizin an testini nezaman yaptırdınızAynı gün transfer olmuşuz benimde kan testi 28 i. Bende bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 3. Gün embriyosu benim. İdrar testi yapmış miydiniz?
Sizin kan testini nezaman yaptırdınız ya da bu 28değer doktorunuz nedediAynı gün transfer olmuşuz benimde kan testi 28 i. Bende bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 3. Gün embriyosu benim. İdrar testi yapmış miydiniz?
Ayyy hadi inşallah32 geçerli şu anda hamilesiniz. İki gün sonra neredeyse 2 katına çıkması gerekli sağlıklı bir hamilelik için. Tam iki katı olmasa da o değere yakın olmalı.
Kan testi yaptırmadım test günüm ayın 28 inde. Bugün evde saat 2de idrar testi yaptım negatif çıktı. Çok su içmiştim acaba o yanıltıcı oldu mu ki diyorum.Sizin kan testini nezaman yaptırdınız ya da bu 28değer doktorunuz nededi
Olabilir tabikide sabah aç karnınıza yapın mutlka. Ben o şekilde yaptım hep umarım güzel sonucu alırsınız mucizelerimize kavuşuruzKan testi yaptırmadım test günüm ayın 28 inde. Bugün evde saat 2de idrar testi yaptım negatif çıktı. Çok su içmiştim acaba o yanıltıcı oldu mu ki diyorum.
İnşallah canım çok teşekkür ederimOlabilir tabikide sabah aç karnınıza yapın mutlka. Ben o şekilde yaptım hep umarım güzel sonucu alırsınız mucizelerimize kavuşuruz
Lütfen buraya da yazın, bebeğiniz size sımsıkı tutunsun. Çok güzel sonuçlar alırsınız Allah'ın izniyleAyyy hadi inşallahçıkar yarın tekrar vericem tam iki gün oluyor bakalım
Nedemek inşallah güzel haberleri veririz birbirimizeİnşallah canım çok teşekkür ederim
Aminnn inşallah yarın kan verip haber ederim mutlakaLütfen buraya da yazın, bebeğiniz size sımsıkı tutunsun. Çok güzel sonuçlar alırsınız Allah'ın izniyle
Sonucum şimdi çıktı 126 takip edicez bakalım sizce nasılLütfen buraya da yazın, bebeğiniz size sımsıkı tutunsun. Çok güzel sonuçlar alırsınız Allah'ın izniyle
Sonucunuz çok güzelll. Hadi bakalım bundan sonra doktorunuzla beraber kese için randevu olusturursunuz. Çok çok sevindimSonucum şimdi çıktı 126 takip edicez bakalım sizce nasıl
Evet çok çok teşekkür ederimSonucunuz çok güzelll. Hadi bakalım bundan sonra doktorunuzla beraber kese için randevu olusturursunuz. Çok çok sevindim
Size bişey sormam lazım bana yardımcı olabilirmisinizLütfen buraya da yazın, bebeğiniz size sımsıkı tutunsun. Çok güzel sonuçlar alırsınız Allah'ın izniyle
Değerleriniz 2 katında üstünde ilerlemiş çok güzel. Dış gebelik olduğunu sanmam. Ben keseyi kanda 3000 lerdeyken görmüştüm. Yani şöyle diyim benim transferim 19 Şubattı, keseyi de 6 Mart'ta gördüm.Size bişey sormam lazım bana yardımcı olabilirmisiniz
Kızlar iyi günler baba yardımcı olabilirmisiniz.
16martta 5.gün emriyo transferi oldum.
23.mart transferden 7gün sonra beya sonucu 32
25mart transferden 9gün sonra beta 127
27mart transferden 11gğn sonra beta 347
Sizce nasıl gidiyor çok merak ediyorum tutunuyor mu dış gebelik olurmu ya da ultrosonda nezaman görebilirim ya da kan değerimin kaç olması lazım benim doktorda muayne olmam için
Bana cevap verebilirmisiz
19 Şubat transferDeğerleriniz 2 katında üstünde ilerlemiş çok güzel. Dış gebelik olduğunu sanmam. Ben keseyi kanda 3000 lerdeyken görmüştüm. Yani şöyle diyim benim transferim 19 Şubattı, keseyi de 6 Mart'ta gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?