- 26 Ekim 2025
- 10
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi aleyna tayhan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif canımKizlar dun gece test yaptim 5 dakika icinde ikinci silik cizgi cikti az once kan testi verdim ve degerim bu cikti bu ne demek
Artimed degil di test bir de sol kasigim cok agriyo suan ara ara bivak saplanjr gibiNegatif canım
Test artimed se genelde yalancı pozitif veriypym
Canım kan testin negatif çıkmışArtimed degil di test bir de sol kasigim cok agriyo suan ara ara bivak saplanjr gibi
 umarım gönlünce olur hersey inşallah
 umarım gönlünce olur hersey inşallahAllah Allah referans değerinde olamaz ki 5 e kadar negatif 10 A kadar gri alan 10 sonrası pozitif olurInsallah ama hastaneyi aradigimda referans araliginda bir deger var gozukuuo dedi ben anlamadim bir de sol kasigimda ara ara bicak saplanir gibi agri var belimde ayni sekilde
Nerde verdiniz kanıAllah Allah referans değerinde olamaz ki 5 e kadar negatif 10 A kadar gri alan 10 sonrası pozitif olur
Bende bole biliyordum ama kafam karisti ozel vatan hastanesinde verdimAllah Allah referans değerinde olamaz ki 5 e kadar negatif 10 A kadar gri alan 10 sonrası pozitif olur
Allah Allah referans değerinde olamaz ki 5 e kadar negatif 10 A kadar gri alan 10 sonrası pozitif olur
Bende bole biliyordum ama kafam karisti ozel vatan hastanesinde verdim
Bende bole biliyordum ama kafam karisti ozel vatan hastanesinde verdim yazilan referans araliklarindan anliyomusunuz bakin burdafa 2,3 ve 417 yaziyo ilk xaman icin
Temmuzda degilde agustos ta vermisyim o zaman da 1.20 cikmistiBu söylediklerine göre temmuzda da kan vermişsin oda 2 küsür çıkmış o zaman hamilemiydin ? Değilsen yanlış bilgilendiriyorlar demektir ilk defa duyuyorum 2 değerinin hamilelik olduğunu çünkü benim defalarca 2 değerinde negatifim çıktı
Anladım canım ama bu değer benim bildiğim negatif sen yine de bi görüş hastaneyle gri alan durumunu falan da söyleTemmuzda degilde agustos ta vermisyim o zaman da 1.20 cikmisti
Tamam canim tesekkur edwrimAnladım canım ama bu değer benim bildiğim negatif sen yine de bi görüş hastaneyle gri alan durumunu falan da söyle