Gebeliye bagli böbrek agrisi yasayn varmi

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
703
159
33
32
Kizlar hastanedeyim bobrek agrisiyla geldim ve hamilelye bagli oldunu soylediler ama cidi birsey yok ta dediler agri kesici olmadan durmadan agriyor yasayan varmi Gebelik haftası 22

Kizlar hastanedeyim bobrek agrisiyla geldim ve hamilelye bagli oldunu soylediler ama cidi birsey yok ta dediler agri kesici olmadan durmadan agriyor yasayan varmi Gebelik haftası 22
Off alasını yaşadım benn ilk haftalar 7. Haftada geçti çok kötüydü. Annemde de olmuş zamanında bazı gebelerde görünmesi normal korkmayın su tüketimini arttırın

Bende de ağır enfeksiyon varmış.antibiyotik başladık
Gebelikte özellikle sağ tarafta böbrek genişlemesi yada kum falan olabiliyormuş

Evt enfeksiyonda vardi antibiyotik yapildi agrilarim cok fazlaydi su anda iyim ama korkuyorum o agrilar gelicek deye anksiyetem var bu arada

Bende 17. Haftada yaşadım böbrekte genişleme ve şişlik vardı stent takıldı

Konu ilgimi çekti yaşarsam aklımda olsun diye baktım ama neden burun estetigi altına açılmış konu onu anlayamadım 🤔

Geçmiş olsun stenti nerde taktirdiniz bir de zor bir operasyon mu
Teşekkürler devlet hastanesinde taktırdım belden uyuşturdukları için ağrı sızı olmadı stentin kendisine has bir ağrısı var onda dayanılmayack gibi değil zamanla alıştım o acıya

Teşekkürler devlet hastanesinde taktırdım belden uyuşturdukları için ağrı sızı olmadı stentin kendisine has bir ağrısı var onda dayanılmayack gibi değil zamanla alıştım o acıya
Bu mesajı görmemiştim diğer yoruma soru sormuştum tekrar teşekkür ederim cevap için umarım ağrısız sizisiz geçer bundan sonrası hepimiz için Allah şifa versin

Back
X