Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Off alasını yaşadım benn ilk haftalar 7. Haftada geçti çok kötüydü. Annemde de olmuş zamanında bazı gebelerde görünmesi normal korkmayın su tüketimini arttırın
Teşekkürler devlet hastanesinde taktırdım belden uyuşturdukları için ağrı sızı olmadı stentin kendisine has bir ağrısı var onda dayanılmayack gibi değil zamanla alıştım o acıya
Teşekkürler devlet hastanesinde taktırdım belden uyuşturdukları için ağrı sızı olmadı stentin kendisine has bir ağrısı var onda dayanılmayack gibi değil zamanla alıştım o acıya
Bu mesajı görmemiştim diğer yoruma soru sormuştum tekrar teşekkür ederim cevap için umarım ağrısız sizisiz geçer bundan sonrası hepimiz için Allah şifa versin
Bu mesajı görmemiştim diğer yoruma soru sormuştum tekrar teşekkür ederim cevap için umarım ağrısız sizisiz geçer bundan sonrası hepimiz için Allah şifa versin