Gebeliye bagli bobrek agrisi yasayn varsa yazarmi

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
703
159
33
32
Kizlar nasilsiniz ben ben bu gun hastaneden ciktim antibiyotik serum ve agri kesici yapildi cok agrilarim oldu dayanilmazdi uyuyamadim gunlerim oldu sukur bu gun biraz daha iyim tamamen gecmedi ve gebeliye bagli olunudunu soylenildi ve agrilarim oluca soylenildi yarin salicaklar insallah yaşayan varmi korkum yine ayni dayanilmaz agrilari cekmem ara ara oluyor fakat dayanilir korkudan istahim gidiyor agrilarim gelince moralim bozuluyor piskolojik sorunlarim da var anksiyete panik atak depresyon daha da zor yasayan varsa yazarmi sevinirim
Gebelik haftası 23

Geçmiş olsun , benim her iki hamileliğimde de ağrı oldu. Bebekler de böbrek büyümesi vardı , aynı şekilde benim de bobregimde büyüme olduğu soylenmisti ultrasonla baktıklarında , Zamanla geçti ağrısı.

Kizlar nasilsiniz ben ben bu gun hastaneden ciktim antibiyotik serum ve agri kesici yapildi cok agrilarim oldu dayanilmazdi uyuyamadim gunlerim oldu sukur bu gun biraz daha iyim tamamen gecmedi ve gebeliye bagli olunudunu soylenildi ve agrilarim oluca soylenildi yarin salicaklar insallah yaşayan varmi korkum yine ayni dayanilmaz agrilari cekmem ara ara oluyor fakat dayanilir korkudan istahim gidiyor agrilarim gelince moralim bozuluyor piskolojik sorunlarim da var anksiyete panik atak depresyon daha da zor yasayan varsa yazarmi sevinirim
Gebelik haftası 23
Canım bende 23-24 haftalarda öyle ağrılı böbrek ağrıları yaşadım ki çok iyi anlıyorum seni hatta ağlıyordum ağrıdan duramıyordum
Acile gittiğimde bebek böbreğe baskı ediyordu doktor öyle söyledi serumla rahatlıyordum ve doktor iki tane parol içebilirsin dedi bitane geçirmedi bile böbreğimin ağrısını parol birşey yapmadığı için iki tane parol içebilirsin kesiyor ağrıyı bende çok çektim ölüyordum hatta Allah düşmanımın başına vermesin böbrek ağrısnı o yüzden normal hamilelikte böbrek ağrısı da oluyor dert etme dediğim gibi parol iki adet içebilrisin geçmiş olsun 🤍♥️

Gebelik haftası 23
Canım ne zaman başladı sende bu ağrılar ilk haftalarda var miydi

Gebelik haftası 23

çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin . Ben 9+6 hamileyim sağ böbreğimde mercimek tanesi büyüklüğünde taş var hamilelik öncesi ara ara ağrım oluyordu taş hareket edince vs. Şimdide bazen ağrım oluyor inşallah karnım büyüyünce çok rahatsız etmez ondan çok korkuyorum böyle bi sorunu olan varmı

Yok cnm korkma cnm bebek buyusede rahatsiz etmez yeterki bobrekte de buyume olmasin bol bol su icin

Canım bende 23-24 haftalarda öyle ağrılı böbrek ağrıları yaşadım ki çok iyi anlıyorum seni hatta ağlıyordum ağrıdan duramıyordum
Acile gittiğimde bebek böbreğe baskı ediyordu doktor öyle söyledi serumla rahatlıyordum ve doktor iki tane parol içebilirsin dedi bitane geçirmedi bile böbreğimin ağrısını parol birşey yapmadığı için iki tane parol içebilirsin kesiyor ağrıyı bende çok çektim ölüyordum hatta Allah düşmanımın başına vermesin böbrek ağrısnı o yüzden normal hamilelikte böbrek ağrısı da oluyor dert etme dediğim gibi parol iki adet içebilrisin geçmiş olsun 🤍♥️
Allah razi olsun yaparim simdi nasilsiniz kacinci haftadasiniz ve benim sureklindeil simdi ara ara geliyor azicik azicik ilac icmeme ye bakiyorum sizin nasil

Allah razi olsun yaparim simdi nasilsiniz kacinci haftadasiniz ve benim sureklindeil simdi ara ara geliyor azicik azicik ilac icmeme ye bakiyorum sizin nasil
Canım ben doğum yapalı 16 ay oldu ☺️ Ama tam senin zamanlarında böbrek ağrısı yaşamıştım ama ölüm gibiydi o yüzden seni çok iyi anlıyorum dediğim gibi ağrın çok çok aşırı olursa iki tane parol içebilirsin

Evt az once ictim peki son bir soru hergun arilariniz oluyomuydu

Gebelik haftası 23
Bende de tam bu haftalarda bobrek agrisi olmustu. Ozellikle sirtimin sag arka kismi cok feci agriyordu sabahlari uyandiriyordu beni o derece. Ogrendim ki idrar yolu enfeksiyonu olmusum ondanmis agrilar

Bende de tam bu haftalarda bobrek agrisi olmustu. Ozellikle sirtimin sag arka kismi cok feci agriyordu sabahlari uyandiriyordu beni o derece. Ogrendim ki idrar yolu enfeksiyonu olmusum ondanmis agrilar
bilmiyorum antibiyotik tedavisi oldum ama hala hergun agrim var

İdrar testinizi tekrarlayin kulturle birlikte gecmemis olabilir
Burda 7 gunden fazla antibiyotik onermiyolar ama benim cok dusuktu benim gibi hatta benden daha yuksekler vardi onlarda boyle sorun yok mesela deyerlerde 10 sa benimki 12 bucuktu cok yuksek deil

Back
X