• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelk

nurello

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Ertesi gün hapı almıstım adetten 12 gün önce camurumsu kahve akıntı geldı 3 gün falan sımdı adet tarıhım ama adet olmuyorum test yaptm ilk gün yoktu beyaz akıntı geldı adete daır hıc belirti yok

Ertesi gün hapı bir hormondur. Döngünüz kaymış olabilir endişelenmeyin

Evet olabilir ama oncekını ara kanama mı adet mı saycam bilemedim kan tahlılı vercem sabah
Ertesi gün hapı pişmanlıktır . 4 ay beni adetten kesti hormonlarımı alt üst etti prolaktinimi tavan yaptı saçma sapan ara lekeler yaşattı

Ertesi gün hapı pişmanlıktır . 4 ay beni adetten kesti hormonlarımı alt üst etti prolaktinimi tavan yaptı saçma sapan ara lekeler yaşattı
Yaaa ben bebek düşünüyorum yaz sonuna doğru inşallah böyle olmaz peki söktürücü kullanmadınız mı

Yaaa ben bebek düşünüyorum yaz sonuna doğru inşallah böyle olmaz peki söktürücü kullanmadınız mı
Herkeste aynı şey olur mu bilmiyorum vücuda göre değişir ben 4 ay adet görmedim yumurtalarım kistleşmişti , prolaktinim 45 i buldu . Tarlusal ile bir kez adet gördüm yalancı adet görmüştüm sonrasında yine olmadım en son kadın dogum uzmanı dostinex diye bi ilaç verdi onla prolaktini düşürdüler adetim döngüsüne geri döndü çok şükür

Herkeste aynı şey olur mu bilmiyorum vücuda göre değişir ben 4 ay adet görmedim yumurtalarım kistleşmişti , prolaktinim 45 i buldu . Tarlusal ile bir kez adet gördüm yalancı adet görmüştüm sonrasında yine olmadım en son kadın dogum uzmanı dostinex diye bi ilaç verdi onla prolaktini düşürdüler adetim döngüsüne geri döndü çok şükür
Çok sevındım düzene girmesine umarım benımde duzelır adete 12 gün varken 3 gün ped doldurcak şekilde kahve sıyah karısımı lekelenme geldi acaba ara kanamamı mı yerleşme mı falan dıye düşündüm ama bilemiyorum ya her şeye çok acık oluyor bı daha kullanmam asla

Çok sevındım düzene girmesine umarım benımde duzelır adete 12 gün varken 3 gün ped doldurcak şekilde kahve sıyah karısımı lekelenme geldi acaba ara kanamamı mı yerleşme mı falan dıye düşündüm ama bilemiyorum ya her şeye çok acık oluyor bı daha kullanmam asla
Ertesi gün hapının en büyük yan etkisi ara lekelenmedir normal bence

Ertesi gün hapının en büyük yan etkisi ara lekelenmedir normal bence
Evet kan testı negatıf çıktı ama benım bır hafta oldu kasıgım batıyor dırekt söktürücü alıp kullansam mı yınede kadın doğuma gitsem mı kararsız kaldım

Back
X