Gebelkte 5 haftada kanama

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Arkadaslar bu hafta birden kanama yaşayan sonra kesilen tekrar birden kanaması olan varki.bana düşük riskin var denildi prluton ve progestan kullanıyorum kasik agrimda oluyor varmi böyle olan durumlarınız nedir

Son düzenleme:
Arkadaslar bu hafta birden kanama yaşayan sonra kesilen tekrar birden kanaması olan varki.bana düşük riskin var denildi prluton ve progestan kullanıyorum kaşık ağzımda oluyor varmi böyle olan durumlarınız nedir
5. Ve 8. Haftada yasadım kanama alanımda vardı cok sükür atlattım 14 haftalığım suan

5. Ve 8. Haftada yasadım kanama alanımda vardı cok sükür atlattım 14 haftalığım suan
Keseden sıkıntı yok dedi dr bu kanama nerden geliyor onuda bilmiyoruz düşük riskin var demişti ozeldeki dr devletteki hiç birsey demedi ilaç verdi

Keseden sıkıntı yok dedi dr bu kanama nerden geliyor onuda bilmiyoruz düşük riskin var demişti ozeldeki dr devletteki hiç birsey demedi ilaç verdi
Bi arkadasım yasadı kan uyuşmazlığı vardı ondan olabilir demişti doktoru zaman zaman yasayanlar oluyor siz dinlenin bol su için

Arkadaslar bu hafta birden kanama yaşayan sonra kesilen tekrar birden kanaması olan varki.bana düşük riskin var denildi prluton ve progestan kullanıyorum kasik agrimda oluyor varmi böyle olan durumlarınız nedir
Merhaba durumunuz nedir acaba? Benim salida 4+6 haftalikdi. 3.4mm kese goruldu. Ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyordu. Iki defa da kanama oldu. Ama bugun kirmizi su gibi kanamam oldu. Az da degildi. Gece olduğu icin biryere gidemedim. Acaba kanama azmiydi sizde yoksa adet kani gibimiydi?

Benim 8. Haftada ciddi kanamam olmustu doktora gitme şansınız yoksa bile hareketsiz yatın sadece beni bunun için 1 gece hastanede yatırdılar kanama alanım varmıs

Merhaba ilk su gibiydi sonra koyu renge döndü dr gittim bi sorun yok demisti coraspin vermişti o ara onu kesti düşük tehliken de var dedi istirahat et dedi şuan bebegide kalp atisinida gördük şükür darısı size insallah

Çok şükür aslinda onceki ikiz gebeligimde de cok kanamam oldu. Ama her hamilelikde insan yeniden telaş ediyor. Igne vuruldum kesdi şu an. InseAllah kanin devami gelmez

Benim 8. Haftada ciddi kanamam olmustu doktora gitme şansınız yoksa bile hareketsiz yatın sadece beni bunun için 1 gece hastanede yatırdılar kanama alanım varmıs
Igne vuruldum yatiyorum. Şu an kesdi gibi. Yarin tekrarlarsa ultrasonda bakicak doktor.

Çok şükür aslinda onceki ikiz gebeligimde de cok kanamam oldu. Ama her hamilelikde insan yeniden telaş ediyor. Igne vuruldum kesdi şu an. InseAllah kanin devami gelmez
Insallah istirahat edin şimdilik evet insan telaş ediyor ister istemez tedavinizi uygulayın em kısa zamanda iyi olursunuz

Bulantiniz nasildi 7 haftanın içindeyim.bulanti var ama arada girip cikiyo kusmuyorum bu böyle gidermi artarmi
Benim 8. Haftaya kadar bulantım olmadı ama midem ağrıyıdu ve iştahsızdım 8. Haftada kusma başladı bi anda ilaç verdi doktor o baya idare etti beni bende bırakmayı düşündüm ilacı iki gün bıraktım yine kusmaya basladım suan 15 haftalığım

Bulantiniz nasildi 7 haftanın içindeyim.bulanti var ama arada girip cikiyo kusmuyorum bu böyle gidermi artarmi
Yani suan hala kusuyorum ve midem ağrıyor malesef normalde 12. Haftadan sonra geçer demişlerdi bana ama geömedi

Yani suan hala kusuyorum ve midem ağrıyor malesef normalde 12. Haftadan sonra geçer demişlerdi bana ama geömedi
Rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ay kusma başlarsa yataklara düşerim artık çok kötü oluyorum ama hayırlısı olsun yinede cinsiyetni ogrendinizmi

Rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ay kusma başlarsa yataklara düşerim artık çok kötü oluyorum ama hayırlısı olsun yinede cinsiyetni ogrendinizmi
Aminn hepimiz inşallah ben 3 kilo verdim nerdeyse 4 aylık olcam hala aynı kilodayım . 12. Haftada %80 erkek demişti sonra 14. Haftada farklı bi doktora gittim oda kıza benziyor dedi yani belli değil hala 16. Hafta kontrolümde öğrenirim diye düşünüyorum

Ya aslında kilo almamak daha iyi ama bulantı zor olur sizin için cinsiyeti de inşallah kesin olarak öğrenmiş olursunuz gittiğiniz kontrolde

Ya aslında kilo almamak daha iyi ama bulantı zor olur sizin için cinsiyeti de inşallah kesin olarak öğrenmiş olursunuz gittiğiniz kontrolde
8-10 haftalardayken resmen aç geziyodum asla yemek yiyemiyodum inşallah ya heyecanla bekliyoruz bakalımm

8-10 haftalardayken resmen aç geziyodum asla yemek yiyemiyodum inşallah ya heyecanla bekliyoruz bakalımm
Insallah insalah canim valla tatlı telaş tatlı heyecan Rabbım saglik versin geçecek inşallah bol bol tuzlu.kreker ye bulaninca iyi gelir saglikla gelsin bebisler

Insallah insalah canim valla tatlı telaş tatlı heyecan Rabbım saglik versin geçecek inşallah bol bol tuzlu.kreker ye bulaninca iyi gelir saglikla gelsin bebisler
Beni tüpbebek bide zor bi süreçten geçtim kanamam falanda oldu zaman nasıl geçti anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…