- 14 Haziran 2023
- 18
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi asenaakbas30
-
Kuzum sonradan testin sonucu pozitif olduHayırlı olsun tatlım gayet pozitif
Yarın erken gebelik testiyle tekrarlamalısınKuzum sonradan testin sonucu pozitif oldu
Peki görüntüde gebelik gibi bir durum var mıYarın erken gebelik testiyle tekrarlamalısın
Canım fotodan çok anlaşılmıyor ama ben de belli belirsiz çizgiyle öğrenmiştim kan ver benceSonradan çıkan çok belirsiz silik çizgi
Markası artımed mi testlerin ?Merhaba Hanımlar yaklaşık 23 gündür adet görmüyorum şüphelendim hamilemiyim acaba en son adet gördüğüm tarih 22 Ekim de gördüm
Adet belirtisi vardı sancı vs dün akşam saatlerinde kahverengine benzeyen bir kanama akıntım mı kanamamı bilmiyorum kararsız kaldım bugün test aldım 2 testin sonucu negatif üzerinden 1 saat geçti diyebilirim baktım silik çizgi gördüm hamilemiyim yoksa başka bir durumu var yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Evet canım artımed markasıMarkası artımed mi testlerin ?
Ve 1 saat sonra çizgi çıktıysa geçersizdir
İlk 5 dakikada çıkmalıydı
Artımed çok hatalı çıkarıyor. Başka bir makada deneyin. Onda da çizgi çıkarsa kan verirsinizEvet canım artımed markası
Verdim kanı canım ama maalesef düşük yaptım sorunlu bir gebeliktiBence var erken gebelik testi yapın veya kan verin
Düşük yaptım cnmArtimede pek güvenmiyorlar üyeler okuduğum kadarıyla. Normal adet döngünüz kaç günde oluyor. Erken gebelik testiyle bakıp ilk 10 dk içşnde çıkan sonuca bakın, ya da kan verin en garantisi
Geçmiş olsun bende düşük yaybostü arada 7 ay geçti yine adetim gecikti o zaman yani boş gebelik yaşadığımda hiç akıntı yoktu şüphelendim o zaman da şimdide yok dışarı çıkma durumu yok ancak pazartesi çıkabilirim oda yakınımla hastaneye gitcez onun için orda acilde baktırabilirsem baktırcam en azından kan verebilirim diye düşünüyorumDüşük yaptım cnm
Geçmiş olsun, siz yeniden istediğinizde sağlıkla gelsin inşallahDüşük yaptım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?