Gebemiyim acaba?

Merhaba Hanımlar yaklaşık 23 gündür adet görmüyorum şüphelendim hamilemiyim acaba en son adet gördüğüm tarih 22 Ekim de gördüm
Adet belirtisi vardı sancı vs dün akşam saatlerinde kahverengine benzeyen bir kanama akıntım mı kanamamı bilmiyorum kararsız kaldım bugün test aldım 2 testin sonucu negatif üzerinden 1 saat geçti diyebilirim baktım silik çizgi gördüm hamilemiyim yoksa başka bir durumu var yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Markası artımed mi testlerin ?
Ve 1 saat sonra çizgi çıktıysa geçersizdir
İlk 5 dakikada çıkmalıydı

Artimede pek güvenmiyorlar üyeler okuduğum kadarıyla. Normal adet döngünüz kaç günde oluyor. Erken gebelik testiyle bakıp ilk 10 dk içşnde çıkan sonuca bakın, ya da kan verin en garantisi

Düşük yaptım cnm
Geçmiş olsun bende düşük yaybostü arada 7 ay geçti yine adetim gecikti o zaman yani boş gebelik yaşadığımda hiç akıntı yoktu şüphelendim o zaman da şimdide yok dışarı çıkma durumu yok ancak pazartesi çıkabilirim oda yakınımla hastaneye gitcez onun için orda acilde baktırabilirsem baktırcam en azından kan verebilirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…