gebemiyim acaba

isyalcin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
13
0
28
8 martta adet olmam gerekiyodu ama 6 sında oldum ilk önce kan geldi ama sonra kahverengiye döndü ve en son pembeye döndu ve 2 günde kesildi.bundan 12 gün yeni adetime20 gün kala kan testi yaptırdım cıkmadı .ama dünde kan testi yaptırdım cııkmadı adetime suan 11 gün var hamile olma ihtimalim var degilmi kızlar

8 martta adet olmam gerekiyodu ama 6 sında oldum ilk önce kan geldi ama sonra kahverengiye döndü ve en son pembeye döndu ve 2 günde kesildi.bundan 12 gün yeni adetime20 gün kala kan testi yaptırdım cıkmadı .ama dünde kan testi yaptırdım cııkmadı adetime suan 11 gün var hamile olma ihtimalim var degilmi kızlar
CANIM ŞU SÖYLEDİKLERİNE GÖRE HAMİLE DEĞİLSİN İSTERSEN BİRDE İDRAR TAHLİLİ YAPTIR

CANIM ŞU SÖYLEDİKLERİNE GÖRE HAMİLE DEĞİLSİN İSTERSEN BİRDE İDRAR TAHLİLİ YAPTIR
kanda cıkmazsa idrarda hiç cıkmaz ki.ama ben cok erken yaptırdım adetime dediğim gibi daha 10 gün var
hamile olma ihtimalimin oldugunu dusunuyorum.sasırdığım sey adetime daha bu kadar cok varken neden bu kadar cok belirti hissediyorum.sende öyle birsey varmıydı

bide bundan bi hafta önce yanı 18 martta kan testi yaptırmıştım cıkmamıstı ve doktor bana 10 gun sonra gel hamile olabilirsin belli olmamıstır dedi yani hamile olabilirmişim

benim bi arkadasım bi bucuk aylık hamileyken kan testi yaptırmış cıkmamış ama bir ay sonra gittiğinde bebek iki buçuk aylık oldugunda yaptırmıs ve ortaya cıkmıs yanı bizde cıkmadı diye umutsuzluga kapılmayalım bebek bazen hormon seviyesi dusuk oldugunda kendini saklayabiliyo

X