Sizde görüyorsunuz iki testtede çizgiyi değil mi ben yanlış görmüyorumPozitif görünüyor
Benimde regle 8 gün var su fln damlattım kuruma olmasın diye böylr çıktı sizceKızlarrr sizden de cevap alabilir miyim
Kalite düşüyor birazBenimde regle 8 gün var su fln damlattım kuruma olmasın diye böylr çıktı sizce
Testi yaptım silik çizgi çıktı kuruma mı diye su damlattım böyle oldu bu arada sizin çizgiler belirgin kan verinAnlayamadım dediğini
Hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için kan testi yapmak istemiyorumTesti yaptım silik çizgi çıktı kuruma mı diye su damlattım böyle oldu bu arada sizin çizgiler belirgin kan verin
Gecikmesini bekleyin ben koyuluk takip edip öyle yapacağım geçem ay kimyasal geçirdim korkuyorumHayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için kan testi yapmak istemiyorum
Bende 6 ay önce kimyasal geçirdim düşük yaptım o yüzden korkum varGecikmesini bekleyin ben koyuluk takip edip öyle yapacağım geçem ay kimyasal geçirdim korkuyorum
Bence pozitif inşallah hamilesinizdirHayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için kan testi yapmak istemiyorum
Regline 2 ya da 3 gün kala tekrar yap çift çizgi çıkarsa sağlık ocağına kan verKasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde dolgunluk ve acıma akıntı var erken gebelik testi yaptım dün silik çıkmıştı bugünde silik çıktı adetime 8 gün var sizde durum nedir testin markası days doctor testin paketinde 5 dakika bekleyiniz yzıyor benim çizgiler 3 dakikada falan çıktı
Pembeli olan resim dün akşamki
Ay hadi inşallahBence pozitif inşallah hamilesinizdir
İnşallah hayırlısı Allah isteyen herkese banada nasip etsinvar var bencehadi hayırlısı
Amin canım benim bize de dua etİnşallah hayırlısı Allah isteyen herkese banada nasip etsin
Amiiiinnn canımm inşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAmin canım benim bize de dua etRabbim güzel haberler almayı nasip etsin sana hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?