Gebemiyim ?

birvede

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
31 temmuzda erkek arkadaşımla ilişki yaşadık(içine boşalma olmadı) ama prezervatifsiz yaşadık normalde 9-10 agustos gibi regl olmam lazımdı maalesef olmadım 3 gün gecikti bugün 4 gün endişeleniyorum,regl belirtileri var kasıkda ağrı gögüsde ağrı ama regl olamıyorum sizce hamilelik riski nedir fikrinizi alabilirmiyim

31 temmuzda erkek arkadaşımla ilişki yaşadık(içine boşalma olmadı) ama prezervatifsiz yaşadık normalde 9-10 agustos gibi regl olmam lazımdı maalesef olmadım 3 gün gecikti bugün 4 gün endişeleniyorum,regl belirtileri var kasıkda ağrı gögüsde ağrı ama regl olamıyorum sizce hamilelik riski nedir fikrinizi alabilirmiyim
Merhaba acikcasi mevsimsel bir gecikmedir belki fakat illa bosalmadan degil erkek ten gelen su dan bile hamile kalan insanlar var bence test yapip nwtlestirmelisin bu durumu suan surwkli bunu dusunuyosan vucut streslendiginde de regl gecikmesi yasayabiliyor en azindan negatifse rahatlarsin ve regl baslar belki de

Bence bir test alıp yapın bazen öyle olsa da az bir ihtimal bile olsa gebelik olabilir. Onun için test yapıp kafandaki soru işaretlerini gidermelisin

Back
X