K Kbrclak Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2016 36 16 3 34 11 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kbrclak #1 Kızlar merhabalar adetim 2 günü geçti 3. Gününe girdi adetle ilgili hiç bi kıpirti yok ama ben korkuyorum tahlil yaptırıp hayal kırıklığına uğrucam diye bide komşumuz üst üste 3 kere rüyasında hamile görmüş beni sizce hamilemiyim
Kızlar merhabalar adetim 2 günü geçti 3. Gününe girdi adetle ilgili hiç bi kıpirti yok ama ben korkuyorum tahlil yaptırıp hayal kırıklığına uğrucam diye bide komşumuz üst üste 3 kere rüyasında hamile görmüş beni sizce hamilemiyim
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 11 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kbrclak #2 Biz nerden bilebiliriz ilahiii :)) En iyisi yarin bir idrar testi yap zaten var ise cikar cizgi. Cizgi cikarsada kanla tescillersin :))) Rabbim gonlune gore versin insallah
Biz nerden bilebiliriz ilahiii :)) En iyisi yarin bir idrar testi yap zaten var ise cikar cizgi. Cizgi cikarsada kanla tescillersin :))) Rabbim gonlune gore versin insallah