Gebeyim kaşınıyorum çıldırıcam

Nergisever

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
179
106
18
35
Arkadaşlar merhaba 15+3 haftalık hamileyim ve inanılmaz kaşıntılar olmaya başladı vücudumda cildi inanılmaz kuruuu ve o kadar da su içmeye özen gösterdiğim halde.. Kol bacak ve karnımda kaşınıyor. bebek yağı sürüyorum nemlensin diye.. karnım belki çatlaklar oluşacak ondan mı oluyor diye düşünüyorum ama Kol ve bacaklarıma anlam veremedim varmı böyle bişeyler yaşayan ...

Bu kasintinin sebebi bir rahatsızlıktı gebelikle ilgili. Mutlaka doktora git acil.

35 haftanın içindeyim. Dunden beri benim de ayak ve ellerimde kaşıntı var.. hamile koleastazi mi öyle bir rahatsızlık var karacigerle ilgili öyle bişey olabilir mi diye korkuyorum

Çok erken başlamış kaşıntı ,arkadaşların dediği gibi farklı bir rahatsızlık büyük ihtimalle . Takibinizi yapan doktora mutlaka iletin sağlıklı yonlemdirsin

Konuyu Takipdeyim benimde göğüs kafesim çok kaşıniyor neden diye düşünüp duruyordum meğer rahatslikmis

Karacigerle alakali bi sikinti. Mutlaka karaciger enzimlerine baktirmalisiniz. ( alt ast ) ve biluribin tahlillerini yaptirin. Dr krem yaziyor ztn gecmezse cildiye bolumune de gorunmelisiniz.

Kanda mikrop oldugu zamanda kasinti yapiyor. Bir arkadasimda vardi unideyken. Kiz uyuz olmus gibi kasinirdi. Doktora git hemen umarim ciddi bir durum yoktur.

Ay inşallah kızlar kötü bi durum yoktur. 12 sinde randevu alabildim doktorumdan ozamana kadar mecbur bekliycm bebeğe bi zararı yoktur inşallah

Catliyor evet. Kasinan her yerinize sabah aksam surun.

Bende de var kaşıntı yaklaşık bir aydır. Benim kaşıdıkça kırmızı kabarıklar oluşuyo sonra geçiyo ama gün içinde mutlaka tekrar aynı yer kabarıp kaşınıyo kollar omuz bacak sırt bölgesinde oluyor genelde. Karaciger enzimlerim temiz çıktı henüz cildiyeye görünmedim. Kadın doğum doktorum kalmosan ve claritine vermişti hapım bi etkisini görmedim kalmosan kremde sadece rahatlatıyor bi kaç saatliğine

Maalesef hamileligimin son 3 ayı boyunca kaşındım..Kaşımaktan heryerim yara bere icindeydi..Kendimi durduramıyor çılgınca kaşınıyordum.Bikac doktora gittim..Testler yaptırdım hicbir sorun yoktu..Dogum yapınca gececeğine inandım..Fakat dogumdan sonra da 1 ay devam etti..Kabus gibiydi..Tekrar hamile kalırsam aynı seyleri yine yasar mıyim diye cok korkuyorum.Allah hepinize yardım etsin kızlar

Gebelik kolestazı olabileceğini söyleyen arkadaşlar yalnız internette siz dedikten sonra biraz araştırdım o hastalık gebeliğin son 3 ayında olurmuş ve en belirgin şekilde el ve ayaklar kaşınırmış benim bacaklarım kollarım ve karnım kaşınıyor başka bi durum sanırım

Aynı durum bende de var çok rahatsız ediyor

Aynı sorunu bende yaşadım doktorum bu durumun gayet normal olduğunu söylemişti muhtemelen çatlaklar basliycak

Gebelik sarılığı diye bi rahatsızlık var canım ciğer enzimlerine baktırmalısın kan tahlili falan yaptır muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…