- 9 Şubat 2017
- 179
- 106
- 18
- 35
- Konu Sahibi Nergisever
-
Öyle mi ? Hiç öyle düşünmemiştimBu kasintinin sebebi bir rahatsızlıktı gebelikle ilgili. Mutlaka doktora git acil.
Acil derken acile gitme. Randevu al. Şu an adını hatırlamıyorum karaciğerle ilgiliydi gebeliğe bağlı.Öyle mi ? Hiç öyle düşünmemiştim
Arkadaşlar merhaba 15+3 haftalık hamileyim ve inanılmaz kaşıntılar olmaya başladı vücudumda cildi inanılmaz kuruuu ve o kadar da su içmeye özen gösterdiğim halde.. Kol bacak ve karnımda kaşınıyor. bebek yağı sürüyorum nemlensin diye.. karnım belki çatlaklar oluşacak ondan mı oluyor diye düşünüyorum ama Kol ve bacaklarıma anlam veremedim varmı böyle bişeyler yaşayan ...
Catliyor evet. Kasinan her yerinize sabah aksam surun.Arkadaşlar merhaba 15+3 haftalık hamileyim ve inanılmaz kaşıntılar olmaya başladı vücudumda cildi inanılmaz kuruuu ve o kadar da su içmeye özen gösterdiğim halde.. Kol bacak ve karnımda kaşınıyor. bebek yağı sürüyorum nemlensin diye.. karnım belki çatlaklar oluşacak ondan mı oluyor diye düşünüyorum ama Kol ve bacaklarıma anlam veremedim varmı böyle bişeyler yaşayan ...
Gebelik kolestazi cnm bn de gecrdmAcil derken acile gitme. Randevu al. Şu an adını hatırlamıyorum karaciğerle ilgiliydi gebeliğe bağlı.
Aynı durum bende de var çok rahatsız ediyorArkadaşlar merhaba 15+3 haftalık hamileyim ve inanılmaz kaşıntılar olmaya başladı vücudumda cildi inanılmaz kuruuu ve o kadar da su içmeye özen gösterdiğim halde.. Kol bacak ve karnımda kaşınıyor. bebek yağı sürüyorum nemlensin diye.. karnım belki çatlaklar oluşacak ondan mı oluyor diye düşünüyorum ama Kol ve bacaklarıma anlam veremedim varmı böyle bişeyler yaşayan ...
Gebelik sarılığı diye bi rahatsızlık var canım ciğer enzimlerine baktırmalısın kan tahlili falan yaptır muhakkakArkadaşlar merhaba 15+3 haftalık hamileyim ve inanılmaz kaşıntılar olmaya başladı vücudumda cildi inanılmaz kuruuu ve o kadar da su içmeye özen gösterdiğim halde.. Kol bacak ve karnımda kaşınıyor. bebek yağı sürüyorum nemlensin diye.. karnım belki çatlaklar oluşacak ondan mı oluyor diye düşünüyorum ama Kol ve bacaklarıma anlam veremedim varmı böyle bişeyler yaşayan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?