Gebeyim rahmim dar ve uzun ne olur yardım ??? :'(

Canndy1052

Sana sukurler olsun MEVLAM<3
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
2.315
531
198
35
Arkadaslar 16 haftalık gebeyeyim 5 yıl dan sonra geldi meleğim ama daha önce çekilmiş rahim filmime bakarak dr rahim dar ve uzun ilerleyen haftalarda bebek büyüdükçe rahim taşımayabilir yada erken doğum olabilir yada.gününe kadar gidede bilirsin dedi.ama bu yorum beni gittigim günden beri aglatio bebeğim erkek eşimle oğlumuz olursa adını yusuf koyacağız dedik şimdi yusufum die sevip öpüyor karnımı bende ileriki zamanlarda kötü bisey olur diee korkup ağlıyorum benim gibi olup dA bebeğini kucağına alan var mı ne olur dua edin Rabbimiz herkese yardım eylesin MEVLAM

Canım hemen üzülme. Rahim taşıyamayabilir demiş ama dikiyorlar bazı durumlarda. Bence doktorunla ayrıntılı konuşmadan bu kadar karamsar olma. Hem dur bakalım bebeğin biraz daha büyüsün rahim de belki aynı orantıda genişleyecek. Şu mübarek günlerde bol bol dua et. İnş Allah bir problem olmadan kucağına alırsınız sağlıkla Yusuf'unuzu.

Canım 3. Ayda dikiş yapıyorlarmış herhalde. Dua etmekten beklemekten başka bisey yapamıyorum eşim geldi ona bile korka korka yaklaşıyorum. Zaten yarın geri gidecek Rabbimiz gücümü versin bebeğime bana da ins sorunsuz bi şekilde alırız bebeleri kucağımıza ins gelir Yusuf um bi ay sonra bakılacak iste bebek ve rasim normal büyümüş mu diee ins öyledir ağlamayayım yazık bebeğime diyorum yazdığım yerde dökülüyor gözyaslarım

canımbaşka bir doktora git bir de onlar baksın, doktorların her söylediğine kanma. Benim çevremde 3-5 kişiye neler söylediler çocuk sakat diyen bile oldu, maşallah doğdu bebekler sağlıklı. Karamsar olma ve evrenden kötüyü çağırma.....

Canım 1 ay sonra başka dr gitcemm bu de ona bakarım rahim filmimide götürürüm ins dediğin gibi.olur bi tanecik meleğim i Rabbimiz bize bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…