- 23 Nisan 2014
- 197
- 4
- 118
- Konu Sahibi mutlulukkaynagim
-
Canim suyun tadini degistirebilirsin istersen biraz cok guzel oluyor. Bir surahi suyun icine nane ve limon dilimi koy, nefis bir tat oluyor ama nanenin bebise bir etkisi olur mu bilmiyorum hic. Istersen sadece limonla da olabilir ya da salatalik atabilirsin icine. Dene istersen😉
LG G2 D802
gebelikte maden suyu zararlı mı, değilse onu içebilirsiniz...
Bilmiyorum ki canim
Merhabalar. 5+2gunluk hamileyim doktorum bol su icmemi tavsiye etti ama ben gunde bir bardak bile su icemiyorum sudan tiksinmeye basladim ne yapmaliyim nasil asicam bu durumu bebegime bi zarari olur mu
Bende sudan igrenmistim kokuyordu bir tane bardak bile yikayamiyordum su icmem lazimdi onuda bir tane cikolata isiriyordum sonra hemen iciyordum suyu :)
Cikolata iyi fikir. Cokta severim. Cok tesekkurler.
Birde tursu yiyordum ama cikolata daha iyi
şu sıralar yani gebeliğin başında belki bir sorun görünmez ama 3. aydan sonra ciddi problemlere yol açabilir su içmemek. doktorumdan aldığım bir bilgi.
ne yap et susatacak şeyle ye.
ayrıca sadece su değil başka sıvılar da al. maden suyu, süt, meyve suyu, ayran vs.
bir başka hususta sabahları aç karnına en az 2 bardak ılık su içmek gerekiyormuş. Biliyorum biraz mide bulandırıyor ama minik yudumlar halinde de olsa aç karnına iç muhakkak.
💑💓
Merhabalar. 5+2gunluk hamileyim doktorum bol su icmemi tavsiye etti ama ben gunde bir bardak bile su icemiyorum sudan tiksinmeye basladim ne yapmaliyim nasil asicam bu durumu bebegime bi zarari olur mu
meyveli su falan hazırlasan çok acık kıvamlı ayran falan yapıp içsen ?
merhabalar. 5+2gunluk hamileyim doktorum bol su icmemi tavsiye etti ama ben gunde bir bardak bile su icemiyorum sudan tiksinmeye basladim ne yapmaliyim nasil asicam bu durumu bebegime bi zarari olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?