gebeyim su icemiyorum

mutlulukkaynagim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
197
4
118
Merhabalar. 5+2gunluk hamileyim doktorum bol su icmemi tavsiye etti ama ben gunde bir bardak bile su icemiyorum sudan tiksinmeye basladim ne yapmaliyim nasil asicam bu durumu bebegime bi zarari olur mu

Canim suyun tadini degistirebilirsin istersen biraz cok guzel oluyor. Bir surahi suyun icine nane ve limon dilimi koy, nefis bir tat oluyor ama nanenin bebise bir etkisi olur mu bilmiyorum hic. Istersen sadece limonla da olabilir ya da salatalik atabilirsin icine. Dene istersen😉

LG G2 D802

Canim limonla icemem tansiyonum hep dusuk yibe duser ama satalik deniyim cik sagol

Bilmiyorum ki canim

Hamilelik döneminde doğal ve katkısız olmak kaydıyla maden suyu yani soda tüketiminin hiçbir sakıncası yoktur. Doğal maden suları çok çeşitli mineraller içerirler. Maden suyu tüketiminin gebelikte doğal, katkısız, tatlandırıcı içermeyen, sade (meyvesiz) olması daha iyi olacaktır. Günde bir veya bir kaç adet içilebilir.

Bu konudan çıkarılacak sonuç hamilelikte bebeğin sağlığı için mutlaka hergün maden suyu içilmelidir şeklinde olmamalıdır. Hamilelikte maden suyu içilmesi şart değildir hatta bunun faydalarını gösteren bilimsel bilgiler de yoktur ancak zarar beklenmeyen doğal bir içecek olduğu için isteyen hamile bayanlar içebilir. Bazen hastalar maden suyunun şişkinlik, hazımsızlık, bacaklarda kramp gibi şikayetlerini hafiflettiğini ifade ederler. Madem suyunu sevmeyen veya içtiğinde rahatsızlık duyan hamilelerin içmemesinde bir sakınca yoktur. Gebeliğin her döneminde bol su içmek faydalıdır, bunu maden suyu dışında normal su, taze meyve suları gibi çeşitli içeceklerden karşılamak mümkündür.(alıntıdır:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. 5+2gunluk hamileyim doktorum bol su icmemi tavsiye etti ama ben gunde bir bardak bile su icemiyorum sudan tiksinmeye basladim ne yapmaliyim nasil asicam bu durumu bebegime bi zarari olur mu

Bende sudan igrenmistim kokuyordu bir tane bardak bile yikayamiyordum su icmem lazimdi onuda bir tane cikolata isiriyordum sonra hemen iciyordum suyu :)

şu sıralar yani gebeliğin başında belki bir sorun görünmez ama 3. aydan sonra ciddi problemlere yol açabilir su içmemek. doktorumdan aldığım bir bilgi.

ne yap et susatacak şeyle ye.

ayrıca sadece su değil başka sıvılar da al. maden suyu, süt, meyve suyu, ayran vs.

bir başka hususta sabahları aç karnına en az 2 bardak ılık su içmek gerekiyormuş. Biliyorum biraz mide bulandırıyor ama minik yudumlar halinde de olsa aç karnına iç muhakkak.

💑💓

Cok sagol canim icebildigim kadar icmeye calisiyorum. Her yolu denedim nerdeyse. Ilık suyuda deniyim bu sabah

canım merhaba ben de aynı sorun vardı düşün susamıştım bardakla içemıyodum kana kana kusuyodum kaşıkla içiyodum nne kadar serum yediğimi ben bilirim ben de 5. aydan sonra gectı bu durum ama

canım su çok önemli ya, bana doktor yediğin içtiğin ilk 3 ay ekstra hiçbir şey demiyorum ama 2 ltden az kesinlikle su içmeyeceksin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…