Gebeyim ve idrarda enfeksiyon çıktı :(

her gün çamaşır değiştirin. tuvaletinizi tutmayın. ve kuru tutun malum yeri. iyice kurulayın. ayaklarınızı da sıcak tutun.
hem hamilelikten dolayı hem bu illet bir bulaştı mı zor kurtuluyorsun.
geçmiş olsun.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. arkadaşta da çok sık oluyordu. o kadar dikkat ettiğini söylediği halde. şimdi dünya tatlısı bir kızı var.

İnşallah bende kurtulurum kanda hiç bişi çıkmadı maşallah ama idrar da çıkınca hiç böyle şeyler gelmezdi başıma inşallah ilk ve son olur .Güzel dileğin içinde sağol zaten bir hayırlısı ile kucağımıza alsak sağlıkla başka ne isterizki.

O zaman limon yeme portakal mandalina ye bol bulunuyor nasıl olsa onlar aman bende obulanti zaten vardi enfeksiyon iyice beter etmişti.ondan sonra suyu litrelik koliyle alıyordum yanimda siseyle geziyordu bir daha enfeksiyon olmasın diye.portakalı sık sık iç

asya narin
Sen öyle yazınca yanlısı hatırlıyorum limonu benmi ekledim diye internette araştırdım bebeği dusurmediysen gibi bir durumu yokmuş.ama işte tansiyon dusururmus.midede gastrit ülser falan varsa tetikliyebilirmis.düşük yaparım diye korkma ama ama diğer şeyler için yiyebilirsiniz bol portakal mandalina ye bol bol su iç suya katilanida birşey olmaz bi defalık zaten.benim bulanim çok kötüydü ben yediğim portakallarida çıkartıyordu o yuzden beş litre suyu bi günde içiyordu valla.uzun yazdım kusura bakma geçmiş olsun.

Olsun uzunda olsa her kelime her söz bana değişik şeyler öğretiyor ben burda çok şey öğrendim. Mevsimi zaten hem c vitamini soğuk algınlığınada iyi olur.Zaman ayırıp yazman bilgilendirmen çok hümanistçe teşekkürler.

cnm hamileligim basindan beri neredeyse her ay o tek kullnimliklardan kullandim.

ustune ustluk 5-6 .ayimda bobrek kumu doktum. onun uzerinw tekrar agir idrar yolu enf gecirdim. bu sefer 2 antibiyotik bir arada kullandim.
kiii bol su icmeme ragmen. gunde en az 3-3.5 lt icerim.

son aylar daha fena. gecen hafta yine iki antibiyotik bir arada kullandim. cunku artik sanci da yapmaya baslamisti. antibiyotikler bitti bu seferde antibiyotik kullanimindan kaynakli mantar olustu genital bolgemde. yararli bakterileride oldurmus antibiyotikler.
simdide fitil kullaniyorum

dogumdan sonra kurtulcam heralde bu İYE den. hayatim boyunca belki bir ya da iki defa idrar yolu enf geciren biri olarak, fenalik geldi bana.
ama druna guvenmen lazim.
enfeksiyondan kurtulamamak bebek icin daha tehlikeli.

Doktorlara güvenmekten başka çaremiz kalmadı ne derlerse onu yapmak zorundayız herşey bebişlerimiz için iyikide doktorlar var ya onlarda olmasaydı. Bazen doktor kontrollerinin daha az yapıldığı zamanları yada hiç olmadığı zamanları düşünüyorum o zaman kadınlar ne yaparlardı ? İyikide böyle bir zamanda yaşıyormuşuz diye azda olsa kendimizi şanslı hissetmek de güzel :)

bnde hep bunu düşünür ve şükrederim..hamd olsun ALLAHA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…