Gebeyim yetersiz besleniyorum galiba :(

Yasemin4545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
83
33
88
Hanimlar 7 haftalik hamileyim hic mide bulantim tiksinmem yok meyve zar zor yiyorum kahvaltimida guzel yapiyorum ama gun icinde canim hic birsey istemiyor acikiyorum midem hafif acimaya basliyor yemek yiyorum rahatsiz ediyor bu sefer bide sanirim hamilelik depresyonuna girdim cok mutsuz hissediyorum cok sinirliyim hersey yolunda cok sukur ama ben mutsuzum cocuga adapte olmaya calisiyorum surekli ama basa donuyorum boyle benim gibi hamilelik geciren varmi normalmi bu durum canimin birsey istememesi normalmi:110:

Son düzenleme:
Canim bendede ilk haftalar inanilmaz istahsizlik oluyordu, cok onemli degil ilk haftalar bebek zaten senden alacagini aliyor merak etme, 12.haftadan sonra dikkat et yemene icmene, dert etme ve paikolojini duzeltecek seylere odaklan, sik sik muzik dinle keyif aldigin seyler yap, guzel hayaller kur bwbegin ile ilgili ;) bende yeni dogum yaptim lohusalik psikolojisinden bunlari yaparak kurtulmaya calisiyorum,tabi zaman buldukca :)). Emjn ol cok guzel seyler seni bekliyor :) bunu bilerek hamileligini yasa...

Daha erken canm kimihemen canı birşey çekerek başlar ama kimine göre normal. O depresif gergin haller bende de fazlasıyla var. Eşime göre önceki hamilelikten sonra hep varmış. Sanki kendisi çok iyi davranıyor da. Ama beslenmene elinden geldiğince dikkat et.
Gunde bir bardak süt ayran yoğurt hangisi olursa
Bir avuç ceviz
Haftada iki tavuk balık
Kırmızı et
Sebze az da olsa ye .
Karbonhidratran şeker tuz yaglidan uzak durmaya çalış. besleyici şeyler yersen senin depoların sağlam olur. Bebeğin zaten su an depodan alıyor diğer yediklerinin sana faydası var.
Benim kizim da var gün içinde kosturmacasan bebeği unutuyorum sağlıklı bir bağ henüz kurmuş da değilim. Bebeği hissedince daha iyi olur insallah bu durumlar

Canim bendede ilk haftalar inanilmaz istahsizlik oluyordu, cok onemli degil ilk haftalar bebek zaten senden alacagini aliyor merak etme, 12.haftadan sonra dikkat et yemene icmene, dert etme ve paikolojini duzeltecek seylere odaklan, sik sik muzik dinle keyif aldigin seyler yap, guzel hayaller kur bwbegin ile ilgili :KK66: bende yeni dogum yaptim lohusalik psikolojisinden bunlari yaparak kurtulmaya calisiyorum,tabi zaman buldukca :)). Emjn ol cok guzel seyler seni bekliyor :) bunu bilerek hamileligini yasa...
Canim cok tesekkurler biraz olsun iyi geldi bana seninde Allah yardimcin olsun bide oyle bir durum varmis duymustum vicdan azabi cekiyorum yemeyince farkli bir psikoloji bide surekli evdeyim şehir disina evlendim bulundugum yerden oyalamak zor oluyor ama tavsiyelerini denicem cok tesekkurler :)))

Daha erken canm kimihemen canı birşey çekerek başlar ama kimine göre normal. O depresif gergin haller bende de fazlasıyla var. Eşime göre önceki hamilelikten sonra hep varmış. Sanki kendisi çok iyi davranıyor da. Ama beslenmene elinden geldiğince dikkat et.
Gunde bir bardak süt ayran yoğurt hangisi olursa
Bir avuç ceviz
Haftada iki tavuk balık
Kırmızı et
Sebze az da olsa ye .
Karbonhidratran şeker tuz yaglidan uzak durmaya çalış. besleyici şeyler yersen senin depoların sağlam olur. Bebeğin zaten su an depodan alıyor diğer yediklerinin sana faydası var.
Benim kizim da var gün içinde kosturmacasan bebeği unutuyorum sağlıklı bir bağ henüz kurmuş da değilim. Bebeği hissedince daha iyi olur insallah bu durumlar
Allah bagislasin cok zordur psikolojik olarak gercekten eşlerin bizi anlamasi biraz zor benimki henuz farkinda bile degil bende firtinalar kopuyor bazen evet cevizi duymustum et pekte sevmem ama tavuk yemeye calisiyorum cok istekli olmasamda bereket meyve yerken okadar zorlanmiyorum.cok sukur :)

Hanimlar 7 haftalik hamileyim hic mide bulantim tiksinmem yok ama canim sadece karbonhidrat istiyor meyve zar zor yiyorum kahvaltimida guzel yapiyorum ama gun icinde canim hic birsey istemiyor acikiyorum midem hafif acimaya basliyor yemek yiyorum rahatsiz ediyor bu sefer bide sanirim hamilelik depresyonuna girdim cok mutsuz hissediyorum cok sinirliyim hersey yolunda cok sukur ama ben mutsuzum cocuga adapte olmaya calisiyorum surekli ama basa donuyorum boyle benim gibi hamilelik geciren varmi normalmi bu durum canimin birsey istememesi normalmi:110:
Değerlerin iyi mi canım. Benm üç ayım bitti . 2 aydır adam gibi beslenemedm bulantılar yüzünden. Ama değerlerimn hepsi çok iyi olunca sallamadım da. Doycak kadr yedim geçtim. Yeni düzelmeye başladım. Allah yardımcn olsun. Ama bulantın yokken zorla derim. Sonraları zorlaman daha zor

Değerlerin iyi mi canım. Benm üç ayım bitti . 2 aydır adam gibi beslenemedm bulantılar yüzünden. Ama değerlerimn hepsi çok iyi olunca sallamadım da. Doycak kadr yedim geçtim. Yeni düzelmeye başladım. Allah yardımcn olsun. Ama bulantın yokken zorla derim. Sonraları zorlaman daha zor
Degerlerime bakmadiki doktorum hic sadece ilk kez bu kontrolumde 18 tane test verdi guatir seker falan onlari bu hafta yaptiricam iste onun harici bir tetkik yapilmadi bana hic suana kadar hic bilmiyorum:110:

Vücudunu dinle ilk uc ay zaten oyle ozel bir beslenme mumkun olmuyor bulantiydi ruhsal gelgitlerdi derken iştah kalmiyor 3 aydan sonraki donem cok onemli duzenli beslenmek şart hepsi gececek merak etme bide bakmissin kucaginda gazdi beslenmeydi dusunuyorsun okadar cabuk geciyor zaman ;)

Vücudunu dinle ilk uc ay zaten oyle ozel bir beslenme mumkun olmuyor bulantiydi ruhsal gelgitlerdi derken iştah kalmiyor 3 aydan sonraki donem cok onemli duzenli beslenmek şart hepsi gececek merak etme bide bakmissin kucaginda gazdi beslenmeydi dusunuyorsun okadar cabuk geciyor zaman :KK66:
İnşallah o gunleride goruruz zor bir surec cok korkular yasiyorum daha cok kucuk adapte olamiyorum unutuyorum bile bazen birde dusuk ignelerim ilaclarim devam ediyor zaman aksine hic gecmiyor sanki :) hareket kısıtlamasida eklendi ama gecicek insallah o yeterki saglikli olsun :)))

Canim cok tesekkurler biraz olsun iyi geldi bana seninde Allah yardimcin olsun bide oyle bir durum varmis duymustum vicdan azabi cekiyorum yemeyince farkli bir psikoloji bide surekli evdeyim şehir disina evlendim bulundugum yerden oyalamak zor oluyor ama tavsiyelerini denicem cok tesekkurler :)))
walla surekli evdeysen bi hobi bul kendine mesela orgu :))) bebisine biseyler ör falan yada ne bilim puzzle yap ev ici hobileri yani ;) ama cidden hamilelik guzel sey tadini cikar,ozellikle 3 aydan 7-8 aya kadar cok guzel diger kisimlar biraz zor ;) hadi guzel bi hamilelik yasaman dilegiyle :)

Ilk baslarda normal sonra istahiniz bi acilacak ki sasircaksiniz ;)

Birden kendimi gördüm konundaki ilk mesajı okuyunca :))) midem böyle bişey istemiyo gibiydi sanki.. bişeyler yiyordum ama iştahsızlık problemim vardı ve sürekli mutsuzum ben niye mutsuzum diye ağladığımı biliyorum :)))) eşim neler çekti duygu gelgitlerimden :))) geçicek canım hiç merak etme o iştah bir gelecek pir gelecek :)))

Insallah kizlar hepinize ilginiz ve tavsiyeleriniz icin cok cok tesekkurler insallah hersey yoluna girer :)))

canım merhaba bende 11 haftalık hamileyim ve 6 haftadan itibaren yemek yiyemiyorum hatta hiç bişey her yediğimi çıkartıyorum açlıktan agladıgım günlerimi biliyorum yemek yemeyi nasıl özledim bilemezsin ama bebek için katlanmak gerekiyor ilk 3 ay bebek bir şekilde büyüyor ama 3 aydan sonra yemek önemli olan daha yeni yeni yiyorum bişeyler inş ilerleyen günleriniz güzel olur

canım merhaba bende 11 haftalık hamileyim ve 6 haftadan itibaren yemek yiyemiyorum hatta hiç bişey her yediğimi çıkartıyorum açlıktan agladıgım günlerimi biliyorum yemek yemeyi nasıl özledim bilemezsin ama bebek için katlanmak gerekiyor ilk 3 ay bebek bir şekilde büyüyor ama 3 aydan sonra yemek önemli olan daha yeni yeni yiyorum bişeyler inş ilerleyen günleriniz güzel olur
Amin canim gercekten zormus seninkide Allah yardimcin olsun gercekten benim o derece degil insallah hersey hepimiz icin cok guzel olur evlatlarimiz saglikla dogar :)

inşallah canım benm sanki benm haftalar arttıkça daha bi kötü oluyorum gibi ama doktor 12 haftadan sonra azalıcak dedi bekliyorum bakalım herşey evlatlarımız için inşallah saglıklı sıhatli doğarlar :)))

inşallah canım benm sanki benm haftalar arttıkça daha bi kötü oluyorum gibi ama doktor 12 haftadan sonra azalıcak dedi bekliyorum bakalım herşey evlatlarımız için inşallah saglıklı sıhatli doğarlar :)))
Insallah canim insallah insallah her biriniz sağlikla kavusuruz onlara Hoppa

Back
X