Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biliyim kizlar ya doktor bana 1 veya 2 haftalik dedi keseyi de gosterdi cok kucuktu nokta kadardiYok canım görünmez hemen 5 haftalikti benimki göründüğünde 6bucuk 7 haftalikkende kalp atışını duydum darısı sana insallah![]()
Doktorumu degistirsem olurmu ki acaba bu pazartesi tekrar gel dedi baska doktora mi gitsemSon adet tarihinin ilk gününden hesaplanır canım yani o şuan en erken 4 haftalıktır
Keseyi görmüşse vardır ama o iki haftalık değildir. Eğer doktorunuzdan memnun değilseniz tabiki bir kaç doktor deneyin hangisinden memnun kalırsanız onda devam edersinizDoktorumu degistirsem olurmu ki acaba bu pazartesi tekrar gel dedi baska doktora mi gitsem
Tamam cnm tesekkur ederim yardımcı olduğunuz icinKeseyi görmüşse vardır ama o iki haftalık değildir. Eğer doktorunuzdan memnun değilseniz tabiki bir kaç doktor deneyin hangisinden memnun kalırsanız onda devam edersiniz
Fotograf aticam ama nasil oluyo bilmiyorum2 haftalıkken daha yeni döllenmiş olur bence gözükmez
Tamam cnmÖyle zaten bidaki sefere büyüyecek biraz daha ilk kalp atışında bana doktor pirinç kadar dedinormal yani kafana biseyi takma
1 veya 2 haftalik gebelik nasıl olur yahu.zaten gelişimini 4 haftada tamamlayıp 5.haftada gecikince anlıyorsun.oda hashas tanesi kadar anca oluyor.kesede anca gorunuyor.doktorunuzu değiştirin bence.4/5 haftaliktan aşağı olamaz
[/QUOTE haklisin cnm pazartesi gunu baska bi doktora gidicem haber vericem hepinize
Canım beta hcg değerin kaç çıkmıştı ki .Kızlar 2 haftalık hamileyim geçen pazartesi doktora gittim ultrasonla baktı küçücük kese vardı normal mi sizce hemen görülür mu kese
2 hafta önce yaptirmistim 393.3 cikti cnmCanım beta hcg değerin kaç çıkmıştı ki .
Genelde kese görünmesi için değerin biraz dha yüksek oluyor canım ama bazı ultrasonlar çok iyi olduğu zman kese erken ogreniliyormus. Benim arkadaşım da 400 iken değeri kese görülmüştü alttan ultrason ile bakıldığı zman .2 hafta önce yaptirmistim 393.3 cikti cnm
Alttan bakilmadi cnm normal ultrasonla bakti 1 veya 2 haftalik dedi keseyi de gördük ama arastirdim kese en erken 4 veya 4 bucuk haftalikken goruluyomus anlamadim cnmGenelde kese görünmesi için değerin biraz dha yüksek oluyor canım ama bazı ultrasonlar çok iyi olduğu zman kese erken ogreniliyormus. Benim arkadaşım da 400 iken değeri kese görülmüştü alttan ultrason ile bakıldığı zman .![]()
Karından ultrasonda kan degeri 5 bin üstü derler canım birde ama senin değerin baya düşük . Benimde kafam karıştı smdiAlttan bakilmadi cnm normal ultrasonla bakti 1 veya 2 haftalik dedi keseyi de gördük ama arastirdim kese en erken 4 veya 4 bucuk haftalikken goruluyomus anlamadim cnm
Devlet cnmKarından ultrasonda kan degeri 5 bin üstü derler canım birde ama senin değerin baya düşük . Benimde kafam karıştı smdigittiğin doktor özel de mi yoksa devlet hastanesi mi canım
Canım istersen bide farklı doktora git . Eğer bu doktora güvenmiyorsanDevlet cnm