Gebeyim

Aslisaray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
155
31
48
26
Kızlar 2 haftalık hamileyim geçen pazartesi doktora gittim ultrasonla baktı küçücük kese vardı normal mi sizce hemen görülür mu kese

Son adet tarihinin ilk gününden hesaplanır canım yani o şuan en erken 4 haftalıktır

Yok canım görünmez hemen 5 haftalikti benimki göründüğünde 6bucuk 7 haftalikkende kalp atışını duydum darısı sana insallah 🙏

Öyle zaten bidaki sefere büyüyecek biraz daha ilk kalp atışında bana doktor pirinç kadar dedi🙏normal yani kafana biseyi takma

Doktorumu degistirsem olurmu ki acaba bu pazartesi tekrar gel dedi baska doktora mi gitsem
Keseyi görmüşse vardır ama o iki haftalık değildir. Eğer doktorunuzdan memnun değilseniz tabiki bir kaç doktor deneyin hangisinden memnun kalırsanız onda devam edersiniz

1 veya 2 haftalik gebelik nasıl olur yahu.zaten gelişimini 4 haftada tamamlayıp 5.haftada gecikince anlıyorsun.oda hashas tanesi kadar anca oluyor.kesede anca gorunuyor.doktorunuzu değiştirin bence.4/5 haftaliktan aşağı olamaz

1 veya 2 haftalik gebelik nasıl olur yahu.zaten gelişimini 4 haftada tamamlayıp 5.haftada gecikince anlıyorsun.oda hashas tanesi kadar anca oluyor.kesede anca gorunuyor.doktorunuzu değiştirin bence.4/5 haftaliktan aşağı olamaz
[/QUOTE haklisin cnm pazartesi gunu baska bi doktora gidicem haber vericem hepinize

2 hafta önce yaptirmistim 393.3 cikti cnm
Genelde kese görünmesi için değerin biraz dha yüksek oluyor canım ama bazı ultrasonlar çok iyi olduğu zman kese erken ogreniliyormus. Benim arkadaşım da 400 iken değeri kese görülmüştü alttan ultrason ile bakıldığı zman . 😊

Genelde kese görünmesi için değerin biraz dha yüksek oluyor canım ama bazı ultrasonlar çok iyi olduğu zman kese erken ogreniliyormus. Benim arkadaşım da 400 iken değeri kese görülmüştü alttan ultrason ile bakıldığı zman . 😊
Alttan bakilmadi cnm normal ultrasonla bakti 1 veya 2 haftalik dedi keseyi de gördük ama arastirdim kese en erken 4 veya 4 bucuk haftalikken goruluyomus anlamadim cnm

Alttan bakilmadi cnm normal ultrasonla bakti 1 veya 2 haftalik dedi keseyi de gördük ama arastirdim kese en erken 4 veya 4 bucuk haftalikken goruluyomus anlamadim cnm
Karından ultrasonda kan degeri 5 bin üstü derler canım birde ama senin değerin baya düşük . Benimde kafam karıştı smdi 😊 gittiğin doktor özel de mi yoksa devlet hastanesi mi canım

Back
X