Gebeyim...

zerdali_0709

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
9
2
34
Merhaba..
Aranıza yeni katılan bir üyeyim..
4 haftalık hamileyim ve düşük tehlikem var.. Son iki gündür ara ara kahverengi nokta şeklinde kanamam oluyor.. Bu normal midir ? Yoksa doktorumamı başvurmam mı gerekiyor..

Merhaba..
Aranıza yeni katılan bir üyeyim..
4 haftalık hamileyim ve düşük tehlikem var.. Son iki gündür ara ara kahverengi nokta şeklinde kanamam oluyor.. Bu normal midir ? Yoksa doktorumamı başvurmam mı gerekiyor..
Elbette dr a gitmen lazım canım, eğer düşük tehlikesi varsa progestan veriyor drlar. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.

Oncelikle hayirli olsun arkadasim hic ihmal etme gecer diye bekleme gerekli onlemi alir dr un igne ilac ne gerekiyosa veriyolar benimde basindan beri kahve rengi siyah akintim oluyo 5-6 kanama gecirdim progestan kullaniyom bazende igne veriyo dr um sende gec kalma tedavi ihmal etme gecmis olsun

Oncelikle hayirli olsun arkadasim hic ihmal etme gecer diye bekleme gerekli onlemi alir dr un igne ilac ne gerekiyosa veriyolar benimde basindan beri kahve rengi siyah akintim oluyo 5-6 kanama gecirdim progestan kullaniyom bazende igne veriyo dr um sende gec kalma tedavi ihmal etme gecmis olsun
Canım cok teşekkür ederim. Doktoruma pazartesi günü tekrar gidecem ve ilaç kullanıyorum .Ama son iki gündür nokta seklinde 4 kez kahverengi akinti oldu ve kasiklarimda şiddetli ağrım oluyor.

hayirli olsun.dikkat et arkadasim ihmal etme.cogu kisi boyle akintilarla bebegini doguruyor kimininde dusuk olabiliyor.benim gibi iki hafta hergun kahverengi akintim oldu sonuc kanamaya donustu dusuk.ama benim bebegim gelismemisti sorunluydu.eger sorun yoksa dusmez merak etme dusuyorsada bir sorun vardir demek.insallah kucagina alirsin bebisini.

Canim cok gecmis olsun. Hic ihmal etme hemen doktora... Sonra benim de pazartesiden beri kanamam var baya bir azaldi insallah bugun biterse almam gereken ilaclara normal olarak devam edicem. Kasik agirlarina gelince doktorum agirlarin cok normal oldugunu söyledi. Son birsey daha tedbiri elden birakma ama panikte yapma lütfen. Hamileligin ilk aylarinda cogu hamileler kanama geciriyormus. Yalniz taze kan gelirse Alarm durumuna gecmeliymisiz. Kahverengi lekelenmelerden korkma dedi doktorum. Benimde hep parca parca dökülüyor.

hayirli olsun.dikkat et arkadasim ihmal etme.cogu kisi boyle akintilarla bebegini doguruyor kimininde dusuk olabiliyor.benim gibi iki hafta hergun kahverengi akintim oldu sonuc kanamaya donustu dusuk.ama benim bebegim gelismemisti sorunluydu.eger sorun yoksa dusmez merak etme dusuyorsada bir sorun vardir demek.insallah kucagina alirsin bebisini.
Anladım. İnşallah sorun yoktur bebeğim de.Hepimiz sağlıklı kucaklarimiza alırız inşallah canım.

Canim cok gecmis olsun. Hic ihmal etme hemen doktora... Sonra benim de pazartesiden beri kanamam var baya bir azaldi insallah bugun biterse almam gereken ilaclara normal olarak devam edicem. Kasik agirlarina gelince doktorum agirlarin cok normal oldugunu söyledi. Son birsey daha tedbiri elden birakma ama panikte yapma lütfen. Hamileligin ilk aylarinda cogu hamileler kanama geciriyormus. Yalniz taze kan gelirse Alarm durumuna gecmeliymisiz. Kahverengi lekelenmelerden korkma dedi doktorum. Benimde hep parca parca dökülüyor.
Canım çok teşekkür ederim. Pazartesi günü doktoruma gidecem. İlk gebeliğim o yüzden tedirginim kendime dikkat ediyorum ama böyle olunca korktum. Bilgilerin ve tecrübeni benimle paylaştığın için teşekkür ederim. Doktordan sonra sizinle paylaşırım söylediklerini. Sende kendine dikkat et ayaklarını üşütme. İnşallah sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

Benim de ilk gebeligim. Iki haftadir mide bulantisi cekiyorum cok fena. Hergun ayaklarima sicak su torbasi koyuyorum. Cok usuyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada ayaklari yuksek bir yere uzatmak iyi geliyor diye duydum. Denemesi bedava :KK66:

Amin ,inşallah hepimize nasip eder.Ayaklarını üşütmemeye dikkat et. Canım mide bulantısına sabahları Galeta ve açık çayla birlikte içmeyi dene. Ayrıca Beyaz leblebi, ayran, yeşil çay da iyi geliyor. Sık öğünlerle az yemek lazım kilomuzu korumak için doktorum öyle söyledi. Bende deneyecem ayaklarımın altına yastık koyacağım bundan sonra:KK66:

Canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin ve merak ettiğin için. Doktoruma bugün gittim düşük tehlikem devam ediyor ve şuan bir sıkıntı yok dedi ama o akıntılarım için ilacımın dozunu arttırdı. Senin akıntıların devam ediyor mu ?

Evet zerdali_0709 zerdali_0709 devam ediyor malesef. Hatta son bir haftadir. Eski kan diyor doktorlar. Kontrol altindayim simdi Bugun hastaneye yattim. Doktor Risk herzaman var diyor
Allahim korusun insala bise olmaz allha teslim olmaktn baska elden bise gelmiyo benimde riskli gebelik 16 haftaya kadar bir kac kez kanmama oldu smdi ise kahverengi akinti devam ediyo bende bir kac kez hastenede yattim dr um dusecekse hastanede duser dedi hastanede daha cok strese girdigim icin simdi tedaviye evde devm ediyorum sonumuz iyi olur insaa rabbim emeklerimizii bosa cikrmasn

X