Gebeyken cheesecake

Dygdyg11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
83
10
38
30
Merhaba, 13 haftalık gebeyim normalde dikkat ederim ancak bugün şu marketlerdeki dondurulmuş cheesecakeler var ya ondan yedim bir arkadaşın evinde. Biraz yedikten sonra kafama dank etti bu hazır cheesecakelerde çiğ yumurta var mı şu an zararı olur mu diye çok endişeliyim.

Niye olsun ki cheesecakete pişiyor yumurta. Yoktur rahat olsun içiniz

Niye olsun ki cheesecakete pişiyor yumurta. Yoktur rahat olsun içiniz
Ben hiç evde yapmadım onu aman aman sevdiğim bir şey de değil ama misafirlikte boş bulundum bir an aklıma gelmedi sonra arasındaki malzemede falan var mıdır diye tedirgin oldum. Annem benden önce hamileyken bir bebeğini pastörize olmayan peynirden dolayı kaybetmiş o yüzden böyle şeyler telaşlandırıyor beni belki size saçma gelmiş de olabilir ama :/ pişiyorsa içim rahat etti teşekkür ederim

Cig yumurtali satilmaz ki kokar zaten sorun olmaz korkmayin.Mayonez falan yemiyordum ben cig yumurtadan diye ama görümcem hamileyken sık sık hamburger menü yiyordu patatesli mayonezli olarak yemeden duramiyordu canı cekiyordu hic sorun da yasamadı

Yok saçma gelmedi bebiş için her türlü kaygı mübah :)) ama pişiyor bu tatlıda yumurta

Mayonezi duymuştum onu ben de yemiyorum demek ki bünyeden bünyeye de değişiyor ya

Mayonezi duymuştum onu ben de yemiyorum demek ki bünyeden bünyeye de değişiyor ya
Marketteki mayonezler pastorize
Yani yiyebilirsiniz
Sadece sakatat ve iyi pismemis etler sucuk sosis gibi seyler onerilmiyor
Ki ben kac kere pizza da yedim
Biraz relax olmak lazim bence

Canım markette satılan ürünlerin zaten bir standardı olmak zorunda. Ben rafadan yumurta bile yiyorum hiçbirşey olmadı merak etme. Kaldı ki o eski zamanlarda denetim vs. yokmuş şimdi o tarz ürünlerin zarar vermesi pek olası değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…