gebeyken herşeye alınıp saçmasapan şeyleri kafasına takan varmı?

sevil01

oğlum benim en kıymetlim!
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
755
1
96
39
Sakarya
gebeliğimin 6. ayını bitirmek üzere olduğum şu haftalarda canımı sıkan bazı şeyler olduğunu fark ettim. bunlara takılmak elimde değil ama istemeden alınıyorum istemeden büyütüp üzülüyorum. ne yapmam lazım bilen var mı bunlarla nasıl başa çıkabilirim?
 
benimde 5.ayım bitti altıya girdim.normalde bende çok takan bi insandım, ama hamileliğimin başından beri hiçbişeye takılmamaya özen gösteriyorum çünkü genlerimden çocuğuma böyle bi huy geçsin istemiyorum. sıkı giyinip uzun uzun yürüyüş yapıyorum çok iyi geliyor, yemek yapmak, bebeğimle ilgili anı defterime yazı yazmak, onun için plan yapmak vs beni inanılmaz rahatlatıyor..herşeyden önemlisi böyle bir mucizeyi yaşayabildiğim için kendimi çok mutlu hissediyorum:) bence bunları denemelisin..Allah kolaylık versin hepimize..
 
öyle güzel anlatmışsın ki ben aslında kendimi hergün böyle kötü hissetmiyorum ama çalısıyorum malum iş hayatının stresi bazen beni çok geriyor. tavsiyelerine uyup yemekten sonra biraz yürüyüş yapacağım ilgine çok teşekkür ederim saol:)
 
bende 6. ayımı bitirdim ama hamileliğin başından beri öğrencilerime inanılmaz sert davrandığımı farketttim. hiçbir hatalarını kabul etmek istemiyorum bu hem beni hem bebeğimi hemde öğrencileri yıpratıyo sanki. rapor almaya karar verdim iznime bikaç hafta kaldı zaten.
 
ben de öğretmenim dün velinin biri fena halde canımı sıktı aslında adam biseyde demedi. ben cok tepki vermeye ve sabırsız olmaya basladım cocukların yaptıkları hatalara karsı. inan cok idealist bir öğretmenim 8 lerin dersine giriyorum bu sene sbs var ama calışmıyorlar hepsinde bir isteksizlik. koca karnımla sınıfta kendimi paralıyorum kim için onlar için. ama onlar gayret etmeyince nasıl mutsuz oluyorum anlatamam. emeğimin karşılığını istiyorum sadece. seninde aynı seyleri hissediyor olman beni biraz rahatlattı. yalnız değilim en azından. benim iznim mayısta baslıyor bazen bende rapor alsam diyorum seninle tanışmak güzel tesekkür ederim:)
 

çok güsel yollar vermişsin cnm. ben de anı defteri yazıorum umut mutluluk veriyor. bi de bebişe müzik dinletmek beni de sakinleştiriyor. bunu da ekleyebiliriz
 
çok şükür iyiyim. kafaya takmıyorum ki bebeğimde etkilenmesin diye
 
ozellıkle kızımıza bırse alırken ne gerek var neden aldınız dedıklerınde gırtlaklayasım gelıyordu.esım de oyle bana ya da kızıma saka yollu bısı dense bıle alınıyordu ve kızıyordu nedense karnımdakını savunma ve korma ıcgudusundeydık ıkımız de
 
bende 5 ayımı doldurdum ama bazen okadar küçük şeylere takılıyorum ki özellikle eşime çok sarmaya başladım psikopatlık derecesinde kıskançlık krizlerim başladı bazen oturup gülüyorum bu halime ah bu hormonlar :)))
 
hiç sorma ilk aylarda ben manyak manyak rüyalar görüyordum hep eşimi başkalarıyla kıskançlıklarım hat safaya varmıştı geçti çok sükür demekki bu herkeste oluyormuş:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…