Gebeyken lazer zararlı mı

Guness aknc

Eşine Aşık Muallime🌼☘️
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
83
40
3
İyi günler herkese. 7 haftalık gebeliğim var ve öncesinde lazere gidiyordum. Okuduğum yazılarda bir zararı yok deniyor ama yine de hamile olup lazere giden veya erteleyen oldu mu sormak istedim🤔

Zararli canım . Benim kendi makinem var işini az olsa dahi zararlı oldugundan hiç yapmadım. Doktoruna sorabilirsin .

Dr. Banu Çiftçi'nin vidyosu var bu konuda. Zararı yok ama gebelikte kıllanma oluyor, lazer boşa gidiyor o yüzden yaptırmanıza gerek yok diyor.

İyi günler herkese. 7 haftalık gebeliğim var ve öncesinde lazere gidiyordum. Okuduğum yazılarda bir zararı yok deniyor ama yine de hamile olup lazere giden veya erteleyen oldu mu sormak istedim🤔
Zarari var veya yok degilde bu konuda yeterli calisma yokmus. Doktorlar kesin zararlida diyemiyor hayir zararsiz da diyemiyor. Riske atmaya degmez bence. Bugun bilinen zarari yok belkide 1 sene snra bebege zarari oldugu kanitlanacak 🌸🌸

Zarari var veya yok degilde bu konuda yeterli calisma yokmus. Doktorlar kesin zararlida diyemiyor hayir zararsiz da diyemiyor. Riske atmaya degmez bence. Bugun bilinen zarari yok belkide 1 sene snra bebege zarari oldugu kanitlanacak 🌸🌸
Doğru ileride ne olacağı belli olmuyor çok teşekkür ederim 🙏♥️🌼

Back
X