Gebeyken lazer zararlı mı

Guness aknc

Eşine Aşık Muallime🌼☘️
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
83
40
3
İyi günler herkese. 7 haftalık gebeliğim var ve öncesinde lazere gidiyordum. Okuduğum yazılarda bir zararı yok deniyor ama yine de hamile olup lazere giden veya erteleyen oldu mu sormak istedim

Zararli canım . Benim kendi makinem var işini az olsa dahi zararlı oldugundan hiç yapmadım. Doktoruna sorabilirsin .

Dr. Banu Çiftçi'nin vidyosu var bu konuda. Zararı yok ama gebelikte kıllanma oluyor, lazer boşa gidiyor o yüzden yaptırmanıza gerek yok diyor.

İyi günler herkese. 7 haftalık gebeliğim var ve öncesinde lazere gidiyordum. Okuduğum yazılarda bir zararı yok deniyor ama yine de hamile olup lazere giden veya erteleyen oldu mu sormak istedim
Zarari var veya yok degilde bu konuda yeterli calisma yokmus. Doktorlar kesin zararlida diyemiyor hayir zararsiz da diyemiyor. Riske atmaya degmez bence. Bugun bilinen zarari yok belkide 1 sene snra bebege zarari oldugu kanitlanacak

Zarari var veya yok degilde bu konuda yeterli calisma yokmus. Doktorlar kesin zararlida diyemiyor hayir zararsiz da diyemiyor. Riske atmaya degmez bence. Bugun bilinen zarari yok belkide 1 sene snra bebege zarari oldugu kanitlanacak
Doğru ileride ne olacağı belli olmuyor çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…