Gebiş anneler cevap verin lütfen

esleminannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
203
28
13
27
Kızlar ben bu ay ovulasyon testi ile günlerimizi değerlendirdik o ğünden bugüne akıntım hep oldu bat 6 gün ve akıntı kesildi böyle durumu yaşayıp hamile olan var mı

Kızlar ben bu ay ovulasyon testi ile günlerimizi değerlendirdik o ğünden bugüne akıntım hep oldu bat 6 gün ve akıntı kesildi böyle durumu yaşayıp hamile olan var mı
4 aylık hamileyim 2 sene boyunca binbir türlü şey yaşadım hiç biri belirti değilmiş. 10. Haftadan sonra midem bulanana kadar inan bir şey yaşamadım. Ama 6 gün kaldıysa 1–2 güne erken gebelik testlerinde cıkar canım kasette cıkmasada

Ben önceki aylara bakarak bu ay farklı belirtiler yaşadım o yüzden biraz umitliydim akintida kesilince dedim ümitlenme

Ben önceki aylara bakarak bu ay farklı belirtiler yaşadım o yüzden biraz umitliydim akintida kesilince dedim ümitlenme
Hiiiiç belli olmaz. İnan olabilirde. Adet olcakmış gibi ağrın bile olabilir. Bekle sabrın varsa yoksa erken gebelik testi denecanım ama en garantisi adet geçince kan vermek

Hiiiiç belli olmaz. İnan olabilirde. Adet olcakmış gibi ağrın bile olabilir. Bekle sabrın varsa yoksa erken gebelik testi denecanım ama en garantisi adet geçince kan vermek
İnşallah canım dua et bnim için 8 ay önce düşüğüm oldu 8 aydır olmuyor insallh bu ay olur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…