Gebwlik belirtilerim yok oldu bakin

Deysimmsen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
296
197
23
45
Selam herkese yeni üyeyim ben 5 haftalik hamileyim ama hala hamileligin bilmiyorum karın ağrısı sırt ağrısı adet gecikmesi vardı bu sabaha kadar hala adet olmadım ama belirtiler sabah yok oldu göğüslerinde dolgunluk var hareketlerimi kilitliyorum çok stresliyim acaba düştüğü kanama geldimi kafamda deli sorular deli olucam

Klavyeden biraz kelimelerde hatalı yazmişim

Yok cnm olmadi ama sanki gebe değilmişim gibi hissediyorum 2 gün önce keseyi gördük haftaya doktora gidicem

İlk 5 haftada zaten belirtiler çok yoğun olmaz 6 veya 7. Haftadan sonra hormonların devreye girmesiyle başlar
Tedirgin olacak birşey yok rahat olun birşey olsa kanama olurdu zaten

Akşam çorba elime döküldü elim yandı çok ağladım hep tedirginim bişeymi oldu düştüğü diye 3 ayağa kadar düşük oluyormuş

Ben 6 yıl olacak evleneli hep dua ettim istedim sonunda hamile kaldim ama 9 ay taşiyabilcekmiyim hep stres basıyor

Ben 6 yıl olacak evleneli hep dua ettim istedim sonunda hamile kaldim ama 9 ay taşiyabilcekmiyim hep stres basıyor
Rabbim sana bağışlasın canım sıkma canım kendini sıtrese girme benim de 4 düşüğüm var bana dua edermisin hamilelerin duaları kabul olurmuş🤲🏻

Rabbim sana bağışlasın canım sıkma canım kendini sıtrese girme benim de 4 düşüğüm var bana dua edermisin hamilelerin duaları kabul olurmuş🤲🏻
Rabbim bi an önce sana da evlat nasip etsin

Cevapyazacak kimse yokmu aynı durumu yaşayan

Back
X