Gebze de Bayan Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

ZeyHan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
120
10
318
42
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar ben 4.5 aylık hamileyim. İyi bir bayan kadın doğum doktoru arıyorum bana tavsiye edebileceğiniz doktorları yazarmısınız. Boğaziçi hastanesi Ebru Karaca ve Şifa tıp merkezi Renan hanım hakkında bilgisi olanlar yazabilirmisiniz. Teşekkür ederim şimdiden :))

Merhaba arkadaşlar ben 4.5 aylık hamileyim. İyi bir bayan kadın doğum doktoru arıyorum bana tavsiye edebileceğiniz doktorları yazarmısınız. Boğaziçi hastanesi Ebru Karaca ve Şifa tıp merkezi Renan hanım hakkında bilgisi olanlar yazabilirmisiniz. Teşekkür ederim şimdiden :))

bende çok araştırdım gebzede burcu çetinkaya diye bir dr. var gebzede olsaydım kesinlikle ona giderdim çünkü hakkında hep iyi yorumlar duydum ben şuan izmitte lütfiye çivak hanıma gidiyorum..

bende çok araştırdım gebzede burcu çetinkaya diye bir dr. var gebzede olsaydım kesinlikle ona giderdim çünkü hakkında hep iyi yorumlar duydum ben şuan izmitte lütfiye çivak hanıma gidiyorum..

Bende şuan Burcu hanıma gidiyorum doktorumdan da çok memnunum ancak yeni yıl ile zamlanan muayene ücretleri beni başka bir doktor arayışına itti maalesef :(

Bende şuan Burcu hanıma gidiyorum doktorumdan da çok memnunum ancak yeni yıl ile zamlanan muayene ücretleri beni başka bir doktor arayışına itti maalesef :(

evet yılbaşından sonra özel hastanelerde fiyatlar tavan yaptı :50:

doğum ücreti nekadar oldu orada..

Merhaba.
Yüzl Yil Hastanesinede Soley Hanima gitmistim ben.
Suan bir kac ay oldu gideli o yüzden ücretlerin ne kadar oldugundan haberim yok malesef :(
InsaAllah cok fazla cikmamistir? :31:

doğum nezaman nasipse benimki haziranın sonuna ğeliyor :49:
3lü tarama sonucu çok canımı sıktı hayırlısıyla doğarlar inşallah şu

Benim de mayıs sonuna denk geliyor. O testlere fazla itibar etmemek lazım sonuçlar %100 değil. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize.

Merhaba.
Yüzl Yil Hastanesinede Soley Hanima gitmistim ben.
Suan bir kac ay oldu gideli o yüzden ücretlerin ne kadar oldugundan haberim yok malesef :(
InsaAllah cok fazla cikmamistir? :31:

Soley hanım da boş gebelik teşhisiyle kürtaj olmuştum o yüzden iyi hisler uyandırmıyor bende, bir de Yüzyıl Hastanesinin doğumhanesi hiç hoşuma gitmedi o yüzden o hastaneyi düşünmedim hiç. Ama ücretler Medical Park' a göre daha uygun orada. Teşekkürler önerin için :)

Merhaba. Bu adresde bir bayan kadın doğum uzmanı var. Çok iyi bir doktor. her türlü sorunum için bana yardımcı oldu kesinlikle tavsiye ederim. Gebzedeki en başarılı doktor...Web adresinde iletişim bilgileri var.

2 Çocuğum var. 2 si içinde doğru hekim tercihi yaptığıma eminim.:24::3:

Rabbim ol dedikten sonra dr lara çok iş düşmüyor ama bu sürecin takibi için yine de bir uzmana gitmekte fayda var.

Back
X