Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba doğum için kime gideceğimi bulamadım siz buldunuz muMerhaba bulabildiniz mi acaba bende arıyorum da memnun kalınıp önderi arıyorum
VM Medikalde Meryem Top var tavsiye ederim birde Amanullah Çağatay da iyi devlette ise farabide Cemal bey var soyadını unuttum çok
VM Medikalde Meryem Top var tavsiye ederim birde Amanullah Çağatay da iyi devlette ise farabide Cemal bey var soyadını unuttum çok iyi bir doktor
Merhaba Meryem hanıma gittiniz mi ilgi alakası nasıl normal doğum taraftarı mıVM Medikalde Meryem Top var tavsiye ederim birde Amanullah Çağatay da iyi devlette ise farabide Cemal bey var soyadını unuttum çok iyi bir doktor
Merhaba bende gebze medical de mine atlı diye bir doktor duydum çok iyi diyorlar hatta randevu erken alın demişlerdi bir de merkez hastanesinde cihangir ay dediler ikiside güzel doktor demişlerdi isterseniz araştırın sizdeMerhaba doğum için kime gideceğimi bulamadım siz buldunuz mu
Hayır maalesef bende daha karar veremedim mine atlıyı övüyorlar bakalımMerhaba doğum için kime gideceğimi bulamadım siz buldunuz mu
Normal doğum taraftarı mıGebze Yüzyıl Hastanesi Dr. Seher Çınara gidiyorum çok memnunum![]()