Gebze kadın doğum

Ant135

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
19
1
1
29
Kızlar Gebze de iyi bir kadın doğumcu arıyorum hamilelik takibi yaptırmak için öneriniz var mı

Merhaba bulabildiniz mi acaba bende arıyorum da memnun kalınıp önderi arıyorum

amanullah çağatay.. tek geçerim.
burhan şeker içinde iyi deniyor ama ben hiç gitmedim.

VM Medikalde Meryem Top var tavsiye ederim birde Amanullah Çağatay da iyi devlette ise farabide Cemal bey var soyadını unuttum çok iyi bir doktor

VM Medikalde Meryem Top var tavsiye ederim birde Amanullah Çağatay da iyi devlette ise farabide Cemal bey var soyadını unuttum çok

VM Medikalde Meryem Top var tavsiye ederim birde Amanullah Çağatay da iyi devlette ise farabide Cemal bey var soyadını unuttum çok iyi bir doktor

Merhaba Meryem hanıma gittiniz mi ilgi alakası nasıl normal doğum taraftarı mı

Merhaba doğum için kime gideceğimi bulamadım siz buldunuz mu
Merhaba bende gebze medical de mine atlı diye bir doktor duydum çok iyi diyorlar hatta randevu erken alın demişlerdi bir de merkez hastanesinde cihangir ay dediler ikiside güzel doktor demişlerdi isterseniz araştırın sizde

Gebze medicalparkta Kadın doğum doktorum Op. Dr. Azize Turhan. Özellikle detaycı ve temkinli hekim arayanlara birebir. Her aşamada ne olduğunu, neyin neden yapıldığını çok net açıklıyor. Rutin kontrolde bile asla geçiştirmez. Gebe kalabilme sürecinde (yaklaşık bir yıldır ) desteği çok fazla oldu istediğim her an iletişim kurabildim. İlk kez görüşmeye giden biri bile kendini güvende hisseder. Bilgi aktarımı çok güçlü, ben çok memnunum

Back
X