Gebze KONAK Hastanesin de doğum yapanlar-yapacaklar

mihmandar87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
297
198
103
Merhaba arkadaşlar.. gebze konak hakkında bilgisi olanlar olumlu olumsuz izlenimlerini paylaşır mi

Merhaba ben dr. Burcu Çetinkaya'ya gidiyordum. 27. Haftam ve sürekli gittim. Drumdan da hastaneden de aşırı memnunum. Tek 1 sorun yaşamadım hep ilgililer her konuda orada doğum yapacağım için gönlüm çok rahattı ta ki drum medikal park gebze hastanesine geçene kadar. Şuan mutsuzum çok çünkü muayene ücreti de doğum ücretide orada baha pahalı. 135₺ konakta 100₺ di yani hastaneden memnunum ama ben de şuan dr bakıyorum sanırım

Merhaba ben dr. Burcu Çetinkaya'ya gidiyordum. 27. Haftam ve sürekli gittim. Drumdan da hastaneden de aşırı memnunum. Tek 1 sorun yaşamadım hep ilgililer her konuda orada doğum yapacağım için gönlüm çok rahattı ta ki drum medikal park gebze hastanesine geçene kadar. Şuan mutsuzum çok çünkü muayene ücreti de doğum ücretide orada baha pahalı. 135₺ konakta 100₺ di yani hastaneden memnunum ama ben de şuan dr bakıyorum sanırım
Sgk lı değil misiniz acaba?
Ben medicalde burcu hanıma 100 liraya gidiyorum.konakta da aynıydı.

Merhaba!

Evet 100₺ oldu tekrar :) ilk başladığında 135₺ di 100₺ ye düşürmüşler. Druma devam ediyorum şükür ❤️
Bu mesajdan 2 gün sonra ücretlere zam gelmiş.120 olmuş :)
Ayrıntılı için de senden bilgi alsam nasıl olur?gebzede yaptıracak bir yer var mı?ben aslında istanbuldayım ama burcu hanımı çok duydum annem gebzede yaşıyor.komşular falan önerince ona gitmeye başladım.şimdilik memnunum.

Bu mesajdan 2 gün sonra ücretlere zam gelmiş.120 olmuş :)
Ayrıntılı için de senden bilgi alsam nasıl olur?gebzede yaptıracak bir yer var mı?ben aslında istanbuldayım ama burcu hanımı çok duydum annem gebzede yaşıyor.komşular falan önerince ona gitmeye başladım.şimdilik memnunum.
Merhabaa! Msjnı yeni gördüm... ne kadarlık hamilesin?

Merhabaa! Msjnı yeni gördüm... ne kadarlık hamilesin?
Sana da merhaba ve günaydın kuzum şuan 20.haftadayım.maşallah sen sonlara gelmişsin.rabbim hayırlısıyla bir avazda doğurmayı nasip etsin.
Dr bir arkadaşıma 22. haftadan sonra ayrıntılıya girmesini önermiş.öncesinde organ gelişimi tamamlanma aşamasında olduğu için zararlı gibilerinden konuşmuş.

Sana da merhaba ve günaydın kuzum şuan 20.haftadayım.maşallah sen sonlara gelmişsin.rabbim hayırlısıyla bir avazda doğurmayı nasip etsin.
Dr bir arkadaşıma 22. haftadan sonra ayrıntılıya girmesini önermiş.öncesinde organ gelişimi tamamlanma aşamasında olduğu için zararlı gibilerinden konuşmuş.
Burcu hanım benden ayrıntılı istemedi, ben yaptırmadım canım :)

Burcu hanım benden ayrıntılı istemedi, ben yaptırmadım canım :)
Benim de kontrolüm haftaya.bakalım bana ne diyecek.ayrıntılının haftası ile ilgili yorum yapan bu forumdan bi arkadaşın dr u burcu hanım değil.yanlış aktarmış olmayayım.
Acaba burcu hanım genel olarak mı istemiyor yoksa risk durumuna göre mi karar veriyor.benim hem kaybım var hem de yaşın çok küçük değil 30 yaşındayım. benden isteyebilir.

Benim de kontrolüm haftaya.bakalım bana ne diyecek.ayrıntılının haftası ile ilgili yorum yapan bu forumdan bi arkadaşın dr u burcu hanım değil.yanlış aktarmış olmayayım.
Acaba burcu hanım genel olarak mı istemiyor yoksa risk durumuna göre mi karar veriyor.benim hem kaybım var hem de yaşın çok küçük değil 30 yaşındayım. benden isteyebilir.
Burcu hanıma mı gidiyorsunuz kontrollere?

Neyden dolayı önermiyorsun? Benimde kafam biraz karışık ondan soryorum :)
Sanki biraz fazla ilaç veriyor gibime geldi.
Muayene ücreti çok fazla.
Çevremden genelde sezaryen yapar diye duydum.senin kafan niye karışık?

Sanki biraz fazla ilaç veriyor gibime geldi.
Muayene ücreti çok fazla.
Çevremden genelde sezaryen yapar diye duydum.senin kafan niye karışık?
Ben 9 aydır gidiyorum ilaç bana öyle rahatlıkla vermedi... muayene ücreti hakkında bişey diyemem ama sezaryen konusunda kim dediyse kesinlikle yalan :) bana normal doğum için çok destek oluyor, normal yapacağız diyor. Ve sezaryeni geçtim suni sancıdan yana bile değil Burcu hanım :) Benim kafa karışıklığımın sebebi ona ulaşamıyor olmak. Tlfnlara bakmıyor gece doğum olsa gelemez diye korkuyorum. Yoksa kesinlikla başka türlü bişey görmedim

Arkadaşlarım muayene ücreti 500 lira olan ultra lüx hastanelere gidiyorlar hepsinde dr normal doğum olursa gelemem diye peşin peşin söylemiş.
Hiç de duymadım normal doğuma giren dr.nedense hep son anda bi ameliyat çıkıyor :)
Daha önce bu kaygını belirttin mi?size nasıl ulaşırım falan diye.benim talebim olmadı bu konuda açıkcası.
Şuanda 7 ilaçla yola devam.bana çok gibi geldi.sen de bu haftalarda kullanıyor muydun bu kadar çok?

Arkadaşlarım muayene ücreti 500 lira olan ultra lüx hastanelere gidiyorlar hepsinde dr normal doğum olursa gelemem diye peşin peşin söylemiş.
Hiç de duymadım normal doğuma giren dr.nedense hep son anda bi ameliyat çıkıyor :)
Daha önce bu kaygını belirttin mi?size nasıl ulaşırım falan diye.benim talebim olmadı bu konuda açıkcası.
Şuanda 7 ilaçla yola devam.bana çok gibi geldi.sen de bu haftalarda kullanıyor muydun bu kadar çok?
7 ilaç mı? Hayr ben troidim için bi ilaç
Ve demirle vitamin kullanıyorum sadece. Bi rahatsızlığınmı var neden 7 ilaç kullanıyorsun çok garip

Ayrıca evet doğuma geliyor geceleri tabi takipli gebeyseniz ben ilk haftamdan beri gittiğim için geleceğini söyledi ki onda doğum yapan arkadaşımın doğumuna gitti. Umarım benim de kaygılarım boşadır. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek

Back
X