Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben merkez hastanesine gidiyorum gebzede ...en uygun fiyatlar onda şuanlık:)yüzyıl ve medical daha pahalı :) bu arada ben sezaryan olucam o yüzden sezaryan fiyatlarını araştırdım :)
Ben normal düşünüyorum ama tehlike de şuan gebeliğim. Kaynarca gidiyorum medicine hospital eski adı nene hatun. Size zahmet olmazsa sorar mısınz normal ve sezaryan ücretini
ben merkez hastanesine gidiyorum gebzede ...en uygun fiyatlar onda şuanlık:)yüzyıl ve medical daha pahalı :) bu arada ben sezaryan olucam o yüzden sezaryan fiyatlarını araştırdım :)
gelinimiz medikalde sezeryan ile doğum yaptı 1000
tl merkez hastanesi sezeryan 650 civarı özel hospital has. darıcada 130 galiba normal doğum sezeryanda 160 tl civarı
Kizlar merhaba bende gecen sene temmuzda merkez hastanesinde dogum yaptim 800 tlye..bir ay sonra yine dogum yapacagim merkeze gidiyorum yine ama hic sormak aklima gelmedi bu sene normal dogum fiyati nedir merkezin bir bilginiz varmi acaba. ?
Kizlar merhaba bende gecen sene temmuzda merkez hastanesinde dogum yaptim 800 tlye..bir ay sonra yine dogum yapacagim merkeze gidiyorum yine ama hic sormak aklima gelmedi bu sene normal dogum fiyati nedir merkezin bir bilginiz varmi acaba. ?