Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar hamileym ve Darıca civarında ikamet ediyorum ve buraların yabancısiym iyi bir doktor önerisine ihtiyacım var bu civar da. Ilgili, güler yüzlü, detaycı... önerisi olan var mı acaba
Arkadaşlar burada doğru düzgün hiçbir doktor bulamadım o kadar çok doktor değiştirdim ki ama ilk doktorumu değiştirdiğime çok pişmanım. Medikal park da Mine hanım içlerinde içime en çok o sinmişti...
Arkadaşlar burada doğru düzgün hiçbir doktor bulamadım o kadar çok doktor değiştirdim ki ama ilk doktorumu değiştirdiğime çok pişmanım. Medikal park da Mine hanım içlerinde içime en çok o sinmişti...
kızlar bende darıcada oturuyorum. medical parkda Burhan Şeker iyi. ama muayene ücreti fazla 120 tl. ben kaynarca yüzyıl hastahanesinde Meltem hanıma gidiyorum harika bir doktor muayene ücreti de uygun 50 tl civarı tavsiye ederim
kızlar bende darıcada oturuyorum. medical parkda Burhan Şeker iyi. ama muayene ücreti fazla 120 tl. ben kaynarca yüzyıl hastahanesinde Meltem hanıma gidiyorum harika bir doktor muayene ücreti de uygun 50 tl civarı tavsiye ederim
Yok canım bana zor gelmiyor zaten ayda 1 gidiuorum doktor iyi olsun da değer bence. Bu arada ben darica nin girsinde oturuyorum gebzeye gitmek Daha uzun sürüyor kaynarca daha kısa