• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze'de Doğum

Simtur

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
3
0
6
35
Merhabalar, 29. Haftamdayim ve Gebze'de doğum yapmayı düşünüyorum. Mayıs sonu Haziran başı gibi doğum olacak inşallah. Normal doğumu destekleyen, gece bile doğuma gelen bir doktor ve yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan bir hastane arayışındayim. Forumdaki bilgiler çok eski. Hem tecrübelerimizi paylaşalım hem tavsiyelerde bulunalım istiyorum. Fiyat bilgisi alanlar da buraya yazabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba hayirla kucağınıza alın insallah. Medical park gebze de Ummugulsum kuyucu sabah 5teki dogumuma gelmişti. Normal doğum destekleyicisi. Gerektiğinde sezaryen yapariz diyordu. 40+1de doğum yaptım. 39 olunca hadi sezaryene demedi. Ama yoğun bakım kısmını bilmiyorum

Ümmügülsüm Hanım Medikalpark'ten ayrıldı. Yengemin doktoruydu kendisi. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için yine de. 🥰

Merkez hastanesi canım cihangir bey var çok iyi bir doktor kardeşimin eşi onda doğum yaptı 2 oğlunda da çok memnun kaldı şimdi bende ona gidiyorum

Çok teşekkür ederim. Araştırmalarım doğrultusunda Sibel Mutlu'ya karar verdim. Medikalpark 'ta. Randevumuz yarın. İnşallah frekansimiz tutar, çok güzel şeyler duydum hakkında. Dileyen olursa yorumlarımı eklerim. Maksat başkaları da faydalansın. 🥰

Çok teşekkür ederim. Araştırmalarım doğrultusunda Sibel Mutlu'ya karar verdim. Medikalpark 'ta. Randevumuz yarın. İnşallah frekansimiz tutar, çok güzel şeyler duydum hakkında. Dileyen olursa yorumlarımı eklerim. Maksat başkaları da faydalansın. 🥰
Merhabalar,
Sibel Hanım doğumunuzu yaptırdı sanırım normal doğum mu yaptınız sezaryen mi ? Ayrıca nasıl dı memnun kaldınız mı ? Hangi hastaneydi o zaman rica etsem yardımcı olurmusunuz

Merhabalar,
Sibel Hanım doğumunuzu yaptırdı sanırım normal doğum mu yaptınız sezaryen mi ? Ayrıca nasıl dı memnun kaldınız mı ? Hangi hastaneydi o zaman rica etsem yardımcı olurmusunuz
sibel hanım medical parkta hala çok tercih edilen bir doktor onun yanında mine atlı da çok tercih edilen ve başarılı bir doktor

Back
X