GEBZEDE KADIN DOĞUM DOKTORU

merhaba,
sorunuza dönen olmamış galiba, ben de tavsiye edilen dr var mı merak ediyorum, siz geçen süre içinde bir dr tercih ettiniz mi? memnun kaldınız mı?
Medicalde bi doktora gittim ama geçici olarak ona devam etmeyeceğim. Gebze medar hastanesinde Mine atlı diye doktor var internette yorumları çok iyi ona gitmeyi düşünüyorum

Ben medarda Mine atlı’yı duydum. Şimdi ona randevu alacağım bakalım insallah iyidir
Onu duymadım ama gidin bi bakın deneyin erkek önerin deseydiniz amanullah bey var o çok iyi diyorlar Koray bey yüzyıl hastanesinde Cihangir bey merkez hastanesinde bunları duydum bende çevremden yinede siz bilirsiniz ben bir kere de muayene için medicalde Azize turhana gitmiştim oda çok iyi ilgilendi onun eşi var Ömer talip bey düşük yapmıştım ona kürtaj oldum ondan çok memnun kaldım Ömer beyden

Hımmm... ne güzel çoçukları büyütmüşsünüz inşAllah kontrolünüzde iyi çıkar çok geçmiş olsun 🥰
Çok teşekkür ederim. Gittim dr çok nazik ve ilgiliydi. Sorular sordu. Ben sorduğumda da güzel açıklayarak anlattı. İlaç verdi nasıl kullanılcanı da anlattı. Smear aldı. İnş ilaçlar da işe yarar da uğraşmak zorunda kalmam.

Back
X