Gebze'de kadın doğum dru ve hastanesi

merimericik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
219
168
103
Merhaba hanımlar. Darıca tarafında oturuyorum ve şimdiye kadar Konak Hastanesi Gebze 'ye gidiyordum. Dr. Umda Burcu Çetinkaya idi. Fakat Medikal Park Gebze hastanesine geçmiş ve telefonda muayene ücretinin 135₺ olduğunu söylediler konakta 100₺ di bana biraz pahalı geldi. Konak Hastanesinden çok memnundum ama başka da düzgün bi dr yok sanırım orda Soley hanım ve Ergün bey var onlarada güvenemedim. Bana önerebileceğiniz bu civarlarda dr var mı yada hastane vs? Bu zamana kadar Burcu hanıma gidip ondan ayrılmak zorunda kalmak çok çok çok zorrrr...

Ben bugün müge emeksize gittim ssklı için muayene 82 liraydı olumlu olumsuz bi elektrk alamadım özel bi ilgi göstermedi işini yaptı diyebilirim ama çokta içime sinmedi

Merhaba arkadaşlar. Ben medicalpark Ahmet Rıza Esmer'e gidiyorum.
Medicalpark ın indirim kartı var muayene ücreti 112 tl ye düşüyor. Herkes çıkartabilir.
Doktorumdan memnunum. Riskli bi gebelik sürdürüyorum. 14.haftamda seklaj ameliyatı oldum. Bu haftalara kadar sorunsuz geldik.
Ben doktor tavsiyesine pek inanmıyorum. Birinin çok beğendiği bir doktor ile başka birisinin elektriği tutmayabiliyor. Deneme yanılma ile bulabiliyoruz.

Back
X