Gebze'de normal doğum destekleyen doktor.

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Haziran 2011
23.578
49.243
798
Şuan Sancaktepe Bölge Hastanesi'ne devam ediyorum ama yakında Gebze'ye taşınacağım. Zaten oradaki doktora da pek ısınamadım. Malum şuan özel hastane doktorları gerek olmadığı halde doğum zamanı tam belli olsun, fazla vakitlerini almasın, hastane daha çok kazansın diye sezeryana yönlendiriyorlar. Gebze'de tavsiye edebileceğiniz normal doğumu destekleyen doktor var mıdır?

Sancaktepe bölge kadar itici ve hastayı dinlemeyen başka hastane görmedim. Üstelik mecburiyetten gittiğim hiçbir bölümdede sonuç alamadım.
Onun yerine via yı deneyebilirsin.
Gebzeye gidincede orda Anadolu Grubunun hastanesi gayet hoş bi dene ama pahalıdır baya.
Ben erdemde yaptım doğumlarımı sancı içinde lütfen sezeryana alın diyr çok yalvarmışımdır ama tın, asla sezeryana almıyolar mecbur kalmadan..

Sancaktepe bölge kadar itici ve hastayı dinlemeyen başka hastane görmedim. Üstelik mecburiyetten gittiğim hiçbir bölümdede sonuç alamadım.
Onun yerine via yı deneyebilirsin.
Gebzeye gidincede orda Anadolu Grubunun hastanesi gayet hoş bi dene ama pahalıdır baya.
Ben erdemde yaptım doğumlarımı sancı içinde lütfen sezeryana alın diyr çok yalvarmışımdır ama tın, asla sezeryana almıyolar mecbur kalmadan..

Gebze'de erdem var mı?

Merhaba.bende Gebze'de yim.
Medical park ahmet rıza esmer.
Kesinlikle normal doğum yanlısı bir doktor.
Ha bide mevlut akın azman var
Özel yüzyıl hast.
O da çok iyi.
Yaşam hastanesi diye biryer yok Gebze'de.

Merhaba.bende Gebze'de yim.
Medical park ahmet rıza esmer.
Kesinlikle normal doğum yanlısı bir doktor.
Ha bide mevlut akın azman var
Özel yüzyıl hast.
O da çok iyi.
Yaşam hastanesi diye biryer yok Gebze'de.

Mümkünse kadın doktor istiyorum.

Bayan dr var.
Merkez hast. Pelin san.
İyi bir hekim.
Normal doğumu destekler mi bilmiyorumama.

Back
X