- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ben de öyle davranacağım artıkAbartıyosun bence.
Her an müsait olmuyor ki insanlar, sonuçta wp online bişey. Gereksiz şeylerle meşgul etme kafanı.
Rahatsız oluyosun madem sende sana böyle yapan kişilere aynı şeyi yap.
ben de ona öyle davranacağım,bakalım görmezden gelebilecek mi diye düşünüyorum.abartilacak bisey yok...tamam hos degil ama o an orda ne oluyo ne bitiyor
Kisinin ruh hali bilinmiyor...gormezden gel bence
Aynen öyle.Abartıyosun bence.
Her an müsait olmuyor ki insanlar, sonuçta wp online bişey. Gereksiz şeylerle meşgul etme kafanı.
Rahatsız oluyosun madem sende sana böyle yapan kişilere aynı şeyi yap.
Allah başka dert ,düşünce vermesinMerhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hayatınızda güzel şeyler oluyordur.Benim sorun yaptığım bir konu var.Ben biri wpde görüldü yapıp bırakınca ya da konuşmanın ortasında pat diye çıkınca gerçekten kendimi çok değersiz hissediyorum.Karşımdaki kişiden EscobarCesur benim bir işim var,sonra konuşsak olur mu tarzı bir şey bekliyorum ki bunu yazmak 5 dk bile almaz.Geçenlerde gerçekten sevdiğim,değer verdiğim bir arkadaşım konuşmanın ortasında pat diye çıktı ve saatler sonra mesajıma geri döndü.Bu konuda daha önce sorun yaşamamıza rağmen.Şimdi ben bu arkadaşıma nasıl davranmalıyım?Ben değersiz hissettiğim hiçbir yerde ve hiçkimse de kalmak istemiyorum.Ben mi çok büyütüyorum yoksa sizde bu konuda benim gibi mi düşünüyorsunuz?
Abartmışınızz birazz bende tam tersii karşımdakii işim var deyincee başından sallamaya çalışıyo diye düşünüyorum ben mesajımıı yazar cıkarımm tutmam iki saat elimdee teli gözümü dikmem mesaj yazar kapatırım mesaj gelince yazarım karşımdakinin de beni beklemesine gerek yok benden mesaj gelincee yazar çıkarr çok dert edilcek depersiz hissedikecek şeyler değill yaniMerhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hayatınızda güzel şeyler oluyordur.Benim sorun yaptığım bir konu var.Ben biri wpde görüldü yapıp bırakınca ya da konuşmanın ortasında pat diye çıkınca gerçekten kendimi çok değersiz hissediyorum.Karşımdaki kişiden EscobarCesur benim bir işim var,sonra konuşsak olur mu tarzı bir şey bekliyorum ki bunu yazmak 5 dk bile almaz.Geçenlerde gerçekten sevdiğim,değer verdiğim bir arkadaşım konuşmanın ortasında pat diye çıktı ve saatler sonra mesajıma geri döndü.Bu konuda daha önce sorun yaşamamıza rağmen.Şimdi ben bu arkadaşıma nasıl davranmalıyım?Ben değersiz hissettiğim hiçbir yerde ve hiçkimse de kalmak istemiyorum.Ben mi çok büyütüyorum yoksa sizde bu konuda benim gibi mi düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?