Geç Cevap Verme...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
28
Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hayatınızda güzel şeyler oluyordur.Benim sorun yaptığım bir konu var.Ben biri wpde görüldü yapıp bırakınca ya da konuşmanın ortasında pat diye çıkınca gerçekten kendimi çok değersiz hissediyorum.Karşımdaki kişiden EscobarCesur benim bir işim var,sonra konuşsak olur mu tarzı bir şey bekliyorum ki bunu yazmak 5 dk bile almaz.Geçenlerde gerçekten sevdiğim,değer verdiğim bir arkadaşım konuşmanın ortasında pat diye çıktı ve saatler sonra mesajıma geri döndü.Bu konuda daha önce sorun yaşamamıza rağmen.Şimdi ben bu arkadaşıma nasıl davranmalıyım?Ben değersiz hissettiğim hiçbir yerde ve hiçkimse de kalmak istemiyorum.Ben mi çok büyütüyorum yoksa sizde bu konuda benim gibi mi düşünüyorsunuz?

Abartıyosun bence.
Her an müsait olmuyor ki insanlar, sonuçta wp online bişey. Gereksiz şeylerle meşgul etme kafanı.
Rahatsız oluyosun madem sende sana böyle yapan kişilere aynı şeyi yap.
Aynen öyle.
Ben o yüzden kocamdan ve kardeşimden başka hiç kimseyle yazışmam,arar,derdimi anlatır,kapatırım.
Hele ki cevap vermediğim/veremediğim anlarda üstüstte yazılmasından nefret ediyorum,müsait olduğum anlarda bile cevap yazmak istemiyorum/yazmıyorum da.

Ben %90 yazamaycak durumda isem bunu söylüyorum ama bazen öyle bir durum içinde oluyor ki insan gerçekten o anda yazamıyor ya da konuşamıyor . Bana böyle olduğunda daha sonra dönüp ona gereken açıklamayı yapıyorum , ama *çok sevdiğim çok yakın arkadaşım ise* açıkçası bunu yapmıyorum çünkü Zaten beni biliyor tanıyor.
Bence biraz fazla anlam yüklemişsiniz , çok rahatsız oluyorsanız siz de yapın aynısını ya da tekrar tekrar her seferinde söyleyin

Yazıştığım kişiler zaten konuşmanın ortasında pat diye çıkmamı dert etmeyecek, beni tanıyan kişilerdir. He oldu da bunu dert ediyorsa zaten ben o kişiyi umursayacak kadar kendimi tanıtmamışımdır.
Bence fazla takılmayın bunlara. Sonuçta insanlar artık tuvalette bile çiçekli böcekli mesajlaşır oldu.

Biraz fazla kişiselleştirme yapıyorsunuz sanki.. Kendi değerinizi sürekli olarak dış etkenlere bağlarsanız bu gibi birçok neden bulabilirsiniz, bunun sonu gelmez.

Wp resmi bir konuşma platformu değil ki Konuşmayı bitirme talebimi yazayım karşı tarafa :) Mesajlaşırken telefonu bırakabilirim elimden gayet normal bunlar. Bende pat diye çıkıyorum ki %90 ımız pat diye çıkıyordur. Abartmayın kendinize yazık ediyorsunuz..

Bence bu saygısızlıktır.Kendini güzelce ifade edebilir.Mesajlaştığım insan bunu bir kaç kere tekrarlarsa artık onu ciddiye almam.Maalesef insanlar artık çok kaba...Nezaket kurallarından haberleri yok.

gereksiz takılıyorsun.ben de öyle kullanıyorum tanıdığım herkes de öyle kullanıyor.

Allah başka dert ,düşünce vermesin

Siz de aynısını ona yapın bence.Sanki iş adamıda cevap yazacak vakti yok diye düşünürüm ben böyle durumlarda

Biriyle konusmak icin herseyi birakip ona odaklanamam. Biyandan yazip, biyandan baska seylerle de ugrasiyorumdur.
Arkadasim biseyler sormustur mesela biyerde 20-25 dakika gormedigim olur gorunce yazarim. O da gorunce yazar ve devam eder. Her seferinde aciklama yapmak ne? Kimsenin bunu dert ettigini gormemistim.

Abartmışınızz birazz bende tam tersii karşımdakii işim var deyincee başından sallamaya çalışıyo diye düşünüyorum ben mesajımıı yazar cıkarımm tutmam iki saat elimdee teli gözümü dikmem mesaj yazar kapatırım mesaj gelince yazarım karşımdakinin de beni beklemesine gerek yok benden mesaj gelincee yazar çıkarr çok dert edilcek depersiz hissedikecek şeyler değill yani

Gerçekten hayatı bu kadar ciddiye alıyor musunuz?
Kendi değerinizi neden bu tarz şeylere endeksliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…