Geç çıkan 2. Çizgi

Kaset testte çıkar mı regl günüm gelmedi henüz
Ben iki bebeğimi de adete 5 gün varken öğrendim. Çok çok silikti her geçen gün koyulaştı. yani her gün test yaptım adete kadr gün geçtikçe bir diğer test diğerinden koyu idi demek istedim. Sizin de bugun böyle cıktı ise yarın bu teste kıyasla daha koyu çıkar...

Sipariş verdim pazartesi elime ulaşacak yaparım pazartesi gelir gelmez saatler sonra koyulaşması soru işareti yarattı bende . Ama karnım inanılmaz şiş ve günlerdir kasık ağrısı çekiyorum . Tansiyonum da düşük galiba başımı yastıktan kaldıramıyorum

Eklentiler

• 3446332a-6ee3-4664-810f-c744f4738188.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 290
Bu dedikleriniz gebeliğin sonraki zamanlarında olacak belirtiler. Başlangıç için belirti değiller maalesef.
Bu 2.çizgi ise saatler sonra çıktıysa maalesef doğru sonuç vermez. İlk 5 10dk içinde cıkması lazım.

Saatler sonra çıkmadı önce silikti çok gözle zor görünüyordu saatler sonra böyle koyulaştı . Öncesinde çok silikti . Belirti konusunda bilgim yok ama kasık ağrım ve gaz problemim var şu an maalesef ben belirti olarak düşünmüştüm .

Kasım ağrısı genelde regl tarihi geçince oluyor. Hım o zaman o sekilde çıktı ise yarın sabah ya da iki gün sınra yapacağınız yne ilk idrar ile olan testte daha koyu cıkacaktır

Hayatım. Benim bi arkadaşın başına gelmişti temizlik yapıyorduk çok da kafası karışıktı yap bakalım test dedim yaptı bişey çıkadı çöpe attı 2 saat sonra içi içini yedi ben bakcam çöpten çıkarıp ve ikinci çizgi vardı kaset test bu işler nasip açıkçası kutuda 10 dk sonrasını dikkate almayın konusunu da bu yüzden pek ciddiye almıyorum gözümle şahit olduğum şey :) ve oğlu şuan 2 yaşında yanında duruyo maşallah varsa mutlaka öğrenirsin ama yoksa da hayırlısını dile canım adet gecikince anlarsın zaten ..

Bat 23 ağustos kaset testte çıkmaz diye yapmadım henüz
Bata 2 gün kala kaset testte çıkmıştı benim ama bu sizin yaptığınız markada da net çıkmıştı çizgim. İlk 10 dkda silik çizgi görüyorsanız gebelik vardır benim bata 8 varken çok silik çıkmıştı çizgi

Yokmuş kan testi verdim zaten çok yeni evliydim şuan istemiyordum hayırlısı olsun

Ben bu testle öğrenmiştim. Çizginizde oldukça belirgin bence bi an önce kan verin

Bekle biraz ben 1 buçuk senedir evliyim 1 sene de 1 düşük 1 kimyasal geçirdim daha dün düşük yaptım şuan kanamanın 2. Günü

Canım ben hamile olduğumu prodoctor ile öğrendim malesef kimyasala döndü. Bu markada kuruma çizgisi olmuyor aksine varsa ve düşükse bekledikçe gösteriyor. Umarım sağlıklıdır ve seninle kalır

Canım ben hamile olduğumu prodoctor ile öğrendim malesef kimyasala döndü. Bu markada kuruma çizgisi olmuyor aksine varsa ve düşükse bekledikçe gösteriyor. Umarım sağlıklıdır ve seninle kalır
Ya çok saçma ama bende de olmuyordu nedense 2 kez gördüm sabah ilk idrarla yaptığımda ama kan verdim negatif sonuç çok yeni evliyim zaten daha negatife de çok üzülmedim açıkçası hayırlısı olsun inşallah

YAaa öyle mi şaşırdım şuan bende hiç yalancı pozitif göstermedi prodoctor. Ama gönlünden geçen ne ise öyle olsun üzülmemene çok sevindiiim herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…