• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç çıkan ikinci silik çizgi

Arkadaşlar görünüyor mu bilmiyorum ama yine aynısı oldu çizgi çıkıyor dua edin lütfen adetten bi kaç gün geçsin kan vereceğim inşallah pozitiftir

Eklentiler

• 1000017876.webp
    1000017876.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 107
  • 1000017877.webp
    1000017877.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 106
Yarım saat sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi olarak biliyorum ama inşallah vardır
Ben de öyle düşündüm ama aksam ve bu sabah yağtığım testlerde de silik çizgi çıkınca şüphelendim açıkçası, yarın sabah tekrar test yapıp eğer aynı sonucla karşılaşırsam kan vermeyi düşünüyorum:)

2 çocuğumdada hissettim hamile olduğumu reglime 1 gün vardı test yapmıştım aşırı silikti ikinci cizgi ama pozitiff

Adetime 5 gün varken yaptım bu testi anında tek çizgi görünce bıraktım sonra geri dödüğümde böyle kırmızı olmayan bi çizgi vardı gebelik varmı sizce yoksa kuruma çizgisi diye birşey duymuştum onu🥺kan vermek için adetimi bekliyorum tahmini 21 ağustos
Adetime 5 gün varken yaptım bu testi anında tek çizgi görünce bıraktım sonra geri dödüğümde böyle kırmızı olmayan bi çizgi vardı gebelik varmı sizce yoksa kuruma çizgisi diye birşey duymuştum onu🥺kan vermek için adetimi bekliyorum tahmini 21 ağustos
Bende böyle bişi yaşadım benimde taetime bakarmısınız

IMG_2007.webp

Eklentiler

• IMG_2006.webp
    IMG_2006.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 104
Adete bir gün kala yaptım böyle bu sabah adet günüm yaptım ikinci çizgi görünmedi softec diye bi markaydı bugün yaptığım anlamadım bişi pembe leke gördüm az önce
Ne kadar süre sonra gördün çizgiyi
Kaset teste çıktıysa vardır diyebiliyor
Lan ver inşallah güzel sonuçlarınla bizi de müjdelesin🤲🏻💖

Back
X